Anders Fjelsted m.fl.

Comedy ZOO On Tour

CZOT - November 2017

Beskrivelse

Anders Fjelsted, Melvin Kakooza og Heino Hansen – Comedy ZOO On Tour på Fermaten i Herning, tirsdag den 7. november 2017.

Vi kommer godt rundt i krogene med november måneds Comedy ZOO On Tour, der byder på tre stærke navne inden for dansk stand-up:

Heino har skabt sig en kometkarriere inden for stand-up. Han debuterede i 2008 og var allerede året efter fast opvarmer for Linda P. Heino kunne efterfølgende opleves til Zulu Comedy Galla i både 2009 og 2010, hvor han også var nomineret til Talentprisen, samt i “DM i stand-up” i 2010 og 2015, hvor han begge gange blev en publikumfavorit og nr. 2 i selve finalen. Heino har i år kunnet opleves i DM i Stand-up, men “kun” som vært, så hans mange fans kan glæde sig til et opleve ham på Comedy ZOO On Tour, i et helt nyt sæt med supersjovt materiale.

Anders Fjelsted har mere end 20 år på bagen som komiker og gennem sin karriere beriget os med de to one man shows “barnligt voksen” og “Lige ved og voksen”, der begge blev store publikumsuccesser. Til forskel fra de tidligere shows, er han dog alligevel begyndt at indse, at han som familiefar med rækkehus i Holte og et konstant flow af regninger nok alligevel er den, der er nødt til at tage ansvar. Men det bliver han ikke mindre morsom af.

Netop opdateret ( 19. september 2017 )

Ane Høgsberg, som oprindeligt var programsat, har kastet sig over Vild med Dans, og derfor er der kommet en ændring i line-up. Til gengæld er vi begejstrede og glade for i stedet at kunne præsentere den fantastiske og vanvittigt talentfulde Melvin Kakooza i stedet. Melvin vandt overbevisende DM i Stand-up søndag den 3. september, og fik både seernes, publikums og dommernes stemme i et show, hvor han lagde publikum for sine fødder.

Comedy ZOO on Tour November bliver Melvins første tour og vi glæder os til, at I skal opleve ham.