Catbird Trio

Feat: Billie Koppel, Bjarke Falgren & Frank Hasselstrøm

Catbird

Beskrivelse

Catbird med Billie Koppel (datter af Annisette og Thomas Koppel) er klar med et nyt fantastisk koncert setup. En trio bestående af Billie Koppel (vokal) Frank Hasselstrøm (klaver, keys, horn, perc, guitar) og Bjarke Falgren (violin, bratsch, cello, guitar, perc.).

Catbird har med deres 3 seneste albums markeret sig som et af de mest originale bands på den danske musikscene. Og med deres liveoptrædener har de høstet stor anerkendelse, for at give publikumen en stor og anderledes koncertoplevelse, på et meget højt kunstnerisk niveau.

Det er derfor med stor glæde at kunne præsentere CATBIRD IN CONCERT med deres nye setup.

Catbird’s musik fremstår i dag som et crossover mellem det akustiske og elektroniske. Den drømmende og poetiske lyd, giver én fornemmelsen af, at være på en rejse i et filmisk univers.

Billie Koppel er stort set vokset op på scenen, og startede allerede som teenager med at synge kor i Savage Rose. Hun har turneret i det meste af verden med bl.a Savage Rose, Catbird og som solist, og har medvirket i adskellige teaterforestillinger.

Med sig på scenen har hun multi-instrumentalisterne Frank Hasselstrøm og Bjarke Falgren som har spillet med bl.a. Outlandish, Mike Sheridan og Fallulah. De spiller på mange forskellige instrumenter som f.eks. klaver, synthesizer, klokkespil, trombone, trompet, trommer, kalimba, cello, violin, bratsch, percussion, cavaquinho, guitar, ekkopedaler, samplepads mm. Nogle gange flere instrumenter på én gang !

Videoer