Led Zeppelin Jam

Mulighed for Julefrokost

Led Zeppelin Jam

Beskrivelse

Der er kopibands, og der er Led Zeppelin Jam. Landets måske bedste af slagsen og et af de mest sejlivede. Helt tilbage i 1989 – før kopibands blev et hverdagssyn i dansk musik – begyndte radioværten Alex Nyborg Madsen og bandet at stille den værste sult hos et stort rockpublikum.

Et af verdens største rockbands igennem tiderne var naturligvis hårdt savnet af mange rockfans, også herhjemme. De var selvfølgelig klar over, at de aldrig ville kunne få den rigtige vare, da Led Zeppelins trommeslager, John Bonham, døde i 1980, men erstatningen var ikke så tosset endda. Faktisk gik der ikke længe, før Led Zeppelin Jam blev mødt af lutter røde lygter, hvor end gruppen optrådte. Musikerne lagde dog aldrig skjul på, at det var et fritidsprojekt, et sjovt frikvarter midt imellem andre opgaver.

Gruppen udgav en live-cd, Live 10/1-94 (1994), og koncentrerede sig ellers om at give koncerter, men i efteråret 1999 besluttede musikerne at stoppe, mens legen var god. Den beslutning blev ikke vel modtaget hos publikum, som krævede at se og høre Led Zeppelin Jam. De fleste var enige om, at den musikalske udførelse næppe kunne komme tættere på det originale band, og at gruppen i Alex Nyborg Madsen havde en forsanger, som i den grad kendte sin Zeppelin-historie.

Men et nej var et nej… lige indtil der i foråret 2004 kom en opfordring fra en af gruppens trofaste fans. Han spurgte høfligt, om gruppen ville optræde til en stor fest, han ville holde forud for sit kommende bryllup.

Den var svær at sige nej til, for den trofaste fan var såmænd Kronprins Frederik, som gerne så gruppen optræde ved det store Rock´N´Royal-show i Parken i København den 7. maj 2004.

Kronprinsens foretrukne jam-band har siden hen kørt ufortrødent på, og spillet et hav af koncerter rundt i landet. Deres fortolkning af et af historiens bedste sangkataloger i den hårdere ende af rockspektret står stadig den dag i dag ligeså skarpt som for 20 år siden, og Alex Nyborg Madsen & Co. er i 2015 stadig garant for hård rock af absolut bedste skuffe.


Mulighed for Julebuffet: ( Muligheden udløb den 27. november kl. 10.00 )

Julebuffet 2015:
Hvide marineret sild m/ karrysalat, kapers og løg.
Fiskefilet m/ remoulade og citron.
Røget laks m/ rejer, asparges og røræg.
Lun leverpostej med sprød bacon, champignons og rødbeder.
Glaseret juleskinke anrettet med stuvet spinat.
Ribbensteg med svær serveret med rødkål.
Julemedister med sønderjysk julekål.
Brød, smør og fedt.
Klassisk ris ala mande med kirsebær sauce.
Incl. Garderobe
Incl. en lille fadøl / gl. vin

Pris. incl. Julefrokostbuffet kr. 495,00
Julefrokostbuffet købes som tilkøb når du kan lagt din billet i kurven

Obs !
Tidspunkt: Kl. 18.00 – 20.30 efterfulgt af koncert med Led Zeppelin Jam kl. 21.00
Yderligere info: Bordopsætning nedtages kl. 20.30 af hensyn til øvrigt publikum