Mikael Simpson

Mikael Simpson

Beskrivelse

Koncerten er desværre blevet aflyst af logistiske årsager. Vi arbejder på en ny dato på et senere tidspunkt, men kan desværre endnu ikke melde noget endeligt ud.
Købte billetter refunderes ved henvendelse til vores billetportal på tlf. 7020 2096

Vi beklager
Med venlig hilsen
Fermaten


Mikael Simpson tager på tour og barsler med nyt album”Ingen andre lyder sådan. Det må være det største kompliment, en musiker kan få. Og den fortjener Mikael Simpson, som på en række udspil har fremmanet en elektronisk influeret klangverden, hvor blånende lys, soveværelsesfølsomhed og på én gang poetisk og ramsaltet poesi foldes ind i depressive fornemmelser”.

 – Berlingske TidendeEneren Mikael Simpson er ingen årsunge i den danske musikverden. Han har udgivet en stribe anmelderroste ambums i eget navn, remixet prominente artister, arbejdet som live-musiker for Anders Trentemøller og er ved siden af musik-karrieren som radiovært på DR P6 Beat.Seneste udspil Simpson er albummet Overspring, der uden varsel kom på gaden i januar 2014 og ophavsmanden rubricerede det med vanlig skæv underfundighed  som ”en mindre Beyonce”. Ifølge medierne var der nu nærmere tale om ”en stor Simpson” – hvor sangeren, sangskriveren og  produceren havde samlet ”Nogle sange, lyde og sager, som jeg har arbejdet på gennem de seneste tre år, men ikke helt ved, hvad jeg skal stille op med”.

Live er Mikael Simpson en særdeles habil entertainer og performer der, sammen med sit stærke band, giver det musikalske blåsyn fra pladerne et skud udadvendthed, der gør enhver Simpson-koncert til en særlig oplevelse.

Til efteråret pakker Mikael og kumpaner tourbussen og drager landet rundt for at spille nyt og gammelt materiale.

Videoer