Open Mic

Afvikles på Scene 7, Nørregade 7b, 7400 Herning

OpenMic

Beskrivelse

Open Mic – Bliv hørt på Scene7 i Herning, tirsdag den 23. januar 2018

Er du solist, er I et band, er I en duo, spiller du Rock, Pop, Folk, R&B, Blues, Singersongwriter eller anden genre, ligger der sange der trænger til at blive hørt af et lyttende publikum, så har du/I mulighed for, at skrive jer på listen som optrædende ved Open Mic som foregår på Scene7 i Herning

Et forum og en scene hvor det kun handler om musikken, og kun på musikkens præmisser og intet andet. Kom og skab nye kontakter, udveksl ideer på kryds og tværs, og få nye musikalske input.

Udover at komme og spille vil der også være mulighed for at få gode råd omkring sangskrivning, hvordan kommer man videre med sin musikalske karriere, vejledning til indspilning og markedsføring af sin musik, rettigheder; KODA, Gramex Royalty, forlag og en god snak omkring, et liv med musik.

Tilmelding og yderligere information: facebook-gruppen: Open Mic Herning

Værtsbandet ”Bechmann Sidenius” vil stå for aftens backing af evt. solister og ligeledes efter traditionen tro, ligge ud med 2-3 sange. Bandets medlemmer har mange års erfaringer som musikere, sangskrivere, producerer, og har bl.a. spillet og arbejdet med:

Mew, BAAL, ANGU, Strawberry Slaughterhouse, Humleridderne, Nikolaj og Piloterne, Kristian Lilholt, Lasse Helner, Røde Mor, Holtsø Wittrock, Ester Brohus, The Deepers, Soul Acedemy, Under Byen, Sing Sing Sing, Ivan Pedersen, Nanna Larsen, Leaving a Small Town, Poul Krebs, Drengene og Pigerne, The Counterfictionals, Annione, Esben Kronborg, Ursula Ankjær Olsen,  Turbulens/Morten Okbo, De Marco og mange flere …

Scene7

Hvor & Hvornår ?
Alle Open Mic arrangementer foregår på Scene 7, Nørregade 7b, 7400 Herning

Tirsdag den 28. august kl. 19.30
Tirsdag den 25. september kl. 19.30
Tirsdag den 30. oktober kl. 19.30
Tirsdag den 27. november kl. 19.30

 

Program 2. august:
kl 19.30 BechmannSidenius (Rock)
kl 19.50 Daniel Egegaard (Singer Songwriter)
kl 20.20 Mathias Sandvad Rasmussen ((Singer Songwriter)
kl 20.50 At Ease (Funk Soul)
kl 21.20 BechmannSidenius (Rock)

 

At Ease er et band bestående af fire medlemmer, fra fire forskellige musikalske baggrunde. Deres musik er præget af Pop, R&B, Funk og Soul, og live bliver man bragt ind i en verden af lækre ballader og medrivende rytmer. Bandet er opstået i Vejle, og al musikken er original. De er netop aktuelle med deres første udgivelse, ”Pillow Paradise”, og der er masser af nye numre på tegnebrættet.

 

Mathias Sandvad Rasmusssen “Jeg har i løbet af de sidste par år, spillet i et rockband, men siden vi gik i opløsning i sommers, er jeg begyndt at skrive lidt musik selv. Det musik jeg har lavet er generelt enten meget melankolsk eller dystert, og noget er endda lidt punk inspireret (dog uden band og distortion)”