2 talenter udvalgt til sangskriver-workshop

I samarbejde med SPOT Festival og det internationale sangskriver- og producerevent Aarhus Calling er der nu udvalgt 2 deltagere til sangskriver-workshop på Fermaten


Siden 1. september har sangskrivertalenter i og omkring Herning, kunnet sende deres ansøgning og demoer ind til Aarhus Calling.

I samarbejde med ROSA, SPOT og 3 regionale spillesteder, herunder Fermaten, har Aarhus Calling været på udkig efter talenter, der kan deltage i det ambitiøse projekt SPOT Calling on Tour. Med de regionale spillesteder som vært afholder SPOT Calling on Tour tre to-dages workshops i sangskrivning, og det har skabt interesse fra de spirende lokale sangskrivertalenter.

Teamet bag det internationale sangskriver- og producerevent Aarhus Calling har de seneste dage lyttet, læst og gennemgået en række ansøgninger fra håbefulde sangskrivertalenter. Med de regionale spillesteders besyv er der nu udvalgt  deltagere til de 3 work-shops

I Herning er det Marie Møller Foged (19) og Lucas Hjøllund (18) der skal indgå i to dages intensive workhops på Fermaten i samarbejde med engelske Jess Morgan (Chris Loco, Cutfather, Sam Preston, Sweet California m.fl.), producerteamet Rewan Riko og Claus Holm (Nik & Jay m.fl.) samt Frederik M. Sørensen & Roni Ali Ismail fra Aarhus Callings talentnetværk.

SPOT Calling on Tour finder sted på Fermaten d. 29. – 30. oktober 

I den forbindelse inviteres til Open Session mandag d. 30. oktober kl. 16-17.