Julehjælp 2016

Julehjælp

Alle skal have en god jul
I år har Fermaten droppet de sædvanlige julekonkurrencer. I stedet kan de, der har brug for det, få en julekurv til at forsøde juletiden.

Julen kommer hurtigt til at handle om fest, forbrug og fornøjelser. Ikke mindst på et spillested som Fermaten, der hvert år lægger hus til en række festlige julefrokoster og -koncerter, hvor glade gæster mødes for at fejre juletiden med hinanden.

Men julen kan også være en svær tid for mange, især hvis økonomien ikke hænger helt godt sammen. I samarbejde med cateringfirmaet Karma+ har Fermaten fyldt kurve med lækre julevarer og en julegave, der forhåbentlig kan gøre en lille forskel i juletiden for dem, der har allermest brug for det.

“I stedet for vores årlige julekonkurrence på fermaten.dk, hvor modtagerne ofte er mennesker, der allerede har en masse, ønsker vi i år at hjælpe de, der ikke har så meget. Vi har selvfølgelig begrænsede midler til rådighed, men vores kurv skal ses som en lille hjælp til de, der trænger” Fortæller spillestedsleder Alex Nielsen

Fermatens julekurv indeholder and eller flæskesteg, kartofler, rødkål, chips, sodavand, frugt, nødder og godter samt en lille julegave til børnene, hvis der er børn i familien. Det eneste krav for at søge om Fermatens julehjælp er, at man skal være bosat i Herning Kommune, og så skal det selvfølgelig gøre en forskel.

Man kan søge om Fermatens Julehjælp 2016 her …

Ansøgningsfristen er mandag den 12. december 2016 – og julekurvene vil blive uddelt fra Fermatens kontor i uge 51.