Afenginn

En kalejdoskopisk musikalsk rejse

Afenginn

Beskrivelse

Afenginn – koncert på Fermaten i Herning, torsdag den 20. april 2017

– en hypnotiserende og kalejdoskopisk musikalsk rejse – fra den dybfølte nordiske melankoli til hæsblæsende danseudbrud i alle tænkelige taktarter udført af 8 musikere på scenen !

Afenginn har været på banen siden 2002, modtaget 4 DMAs, Kunstrådets Ung Elite satsning, DMFs Live-pris 2015 og mange andre hædersbevisninger. Orkesteret har optrådt på tv, radio, festivaler, koncertsale og venues i hele Europa, USA, Canada, Malaysia og Australien med mange hundrede koncerter på samvittigheden, og gennem årene opbygget et ry som et virtuost og fremragende liveband. Med et instrumentarium bestående af klarinetter, violin, mandolin, cello/bas, marimba/piano, trombone og to trommeslagere har de på een gang et intenst og tilbagelænet sammenspil præget af stor spilleglæde og virtuositet.

Orkestret leverer en koncert hvor publikum bliver taget med på en rejse i et særegent musikalsk univers, der byder på alt fra hæsblæsende rytmer i alle tænkelige taktarter, stille og meditative øjeblikke og virtuost, nærmest psykedelisk sammenspil.

Line up:
Rasmus Krøyer klarinetter
Niels Skovmand violin
Kim Rafael Nyberg mandolin, mandola
Erik Olevik cello, elbas
Kaare Munkholm marimba, piano
Gustav Rasmussen trombone (+fx)
Ulrik Brohuus trommer, percussion
Knut Finsrud trommer, percussion
Jonas Nakel lyd, live elektronik

Videoer