Aksglæde

En digtsamling, du kan danse til

Aksglæde

Beskrivelse

Aksglæde – Koncert på Fermateni Herning, torsdag 7. november 2019

“Man får lyst til at bo i hans musik” – Politiken

Aksglæde har i løbet af de seneste par år placeret sig i fronten af en bølge af nye danske sangskrivere, hvilket han viser på sin seneste EP ’Hvorfor Kom Du Overhovedet?’. Soundvenue roste EP’en til skyerne med 5 stjerner og beskriver den som ”…vanvittig skarp og rørende på den allermest jordnære facon”. I en tid hvor pilen peger indad og vores største bekymring er vores egen fremtoning, afspejler Aksglædes poetiske tekster og hans ”følelsesmæssige protestsange” en generation, der er præget af usikkerhed og pres. Aksglædes sange er en digtsamling, du kan danse til.

Publikum kan forvente en energisk dansabel koncert med kvalitetspop, hvor Danmarks nye sangskriversstjerne løfter på hatten og fører arven videre fra forbilleder som C.V. Jørgensen og Thomas Helmig. Jacob Aksglæde debuterede med de populære sing-alongs ‘Fantomfølelser’ og ‘Lille Taarbæktøs’ og har siden udgivet store sange som ‘Næste Sommer’, ‘Bare I Nogle Timer’, ’PromilleRomantikken’ og ‘Hvis Du Bare Havde Sagt Noget’.

Anmeldelser:

5 Stjerner x Soundvenue

http://soundvenue.com/musik/2019/02/den-jordnaere-poesi-faar-taarerne-frem-paa-aksglaedeshvorfor-kom-du-overhovedet-348074 4

Hjerter x Politiken

https://politiken.dk/kultur/art7019547/Aksglæde-synger-ungdomsromaner-man-får-på-hjertet

 

Videoer