Alan Doyle (CA) + Support: Matt Andersen

Alan Doyle og the Beautiful Beautiful Band vender tilbage

Beskrivelse

Alan Doyle – Koncert på Fermaten i Herning – Søndag d. 25. oktober 2020

Den canadiske entertainer er tilbage i Danmark i 2020

Efter stor succes på sin solo danmarksturné i 2019 vender Alan Doyle og the Beautiful Beautiful Band nu tilbage med alle de største folk-rockhits samt en hel ny samling sange fraden kommende EP: Rough Side Out.

Alan Doyle har aldrig været god til at sidde stille. Hvis han ikke skriver ny musik, er han på landevejene, så meget han kan komme til det. Doyle har efterhåndenturnéret både Canada, USA og Europa tyndt mere end én gang.Den samme ustoppelige energi har gjort Doyle til den fabelagtige musiker han er, der forudensin imponerende stemme, mestrer både guitar, mandolin, banjo og det græskestreng-instrument bouzouki.

Alan Doyleer en erfaren herre på en scene, der har et kæmpe talent for at få folkop af stolene og starte en fest – selv på en tirsdag i Herning!

Med sig rundt har Alan Doyle i år taget sin gode ven og kollega Matt Andersen med som support. Matt Andersener en soulfuld sanger, der tryllebinder publikummed sin betagende stemme, der leder tankerne hen på tiden med Motown og bands som The Commitments.

Videoer