ANNE DORTE MICHELSEN MED BAND

Med Billy Cross

Få billetter
ANNE DORTE MICHELSEN MED BAND

Beskrivelse

Anne Dorte Michelsen med band & Billy Cross – Koncert på Fermaten i Herning, fredag den 2. november 2018

En usædvanlig aften i Anne Dorte Michelsens univers – i selskab med nogle af Danmarks dygtigste musikere. 

Anne Dorte Michelsen er ubetinget én af Danmarks mest populære sangerinder og har skrevet nogle af de største danske hits gennem tiden!

Anne Dortes solo-gennembrud, det ikoniske “grønne album”, “Mellem dig og mig” blev produceret af Billy Cross og indholdt bl.a. hendes hit “Jeg har lagt mine våben for dig”. Samarbejdet hvilede i 25 år, men blev vakt til live igen, da Billy Cross blev kaldt i studiet for at spille med på og producere Anne Dortes seneste album “De voksnes rækker”. Nu tager de et stjernehold af musikere med sig på tur og aftenen vil både byde på nye numre fra albummet DE VOKSNES RÆKKER og en lang række kendte sange fra Cross og Michelsens parløb op gennem 80’erne: JEG HAR LAGT MINE VÅBEN, EN LYKKELIG FAMILIE, INGEN I VERDEN, MAGNETER, FØR ELLER SIDEN og mange flere….

I Anne Dorte og Billys samarbejde – før som nu – står sangene og de historier og følelser, de formidler i centrum. Billy Cross’ baggrund i den stærke amerikansk rock og folk tradition har givet ham helt særlige forudsætninger for at forstå og formidle Michelsens renfærdige, enkle og virkningsfulde tekster og kompositioner. Han leder orkesteret ind i en intens dialog med Michelsens sange, så hvert komma står klart, og sangenes betydningen bæres ud til publikum, samtidig med at orkesteret folder musikken ud med stort temperament og overskud.

Hver for sig har Anne Dorte Michelsen og Billy Cross gennem en lang karriere formået den sjældne kunst at forny sig og samtidig fastholde et stort og trofast publikum i forskellige musikalske sammenhænge. Senest blev Anne Dortes position som en af sin generations vigtigste, danske sangskrivere cementeret i tv-programmet ”Toppen af Poppen”, hvor unge og ældre kolleger havde glæde af at fortolke sange fra hendes store katalog af iørefaldende pophits og rørende ballader.

BAND:
Anne Dorte Michelsen (vokal)
Billy Cross (guitar)
Dan Hemmer (keys)
Fredrik Damsgaard (bas)
Rasmus Kihlberg (trommer)