Artigeardit

På triumftog gennem Danmark

Beskrivelse

Artigeardit – Koncert på Fermaten, lørdag 14. november 2020 kl. 21.00

Support: URO

BEMÆRK AT SHOWET AFHOLDES PÅ TERMINALEN, GODSBANEVEJ 7 I HERNING!

Opdatering ift. Corona: Alle koncerter afholdes som udgangspunkt. Hvis der skulle ske ændringer, meddeles det både på mail til alle billetkøbere, her på hjemmesiden og på Facebook-begivenheden.

De opdaterede retningslinjer kan desuden læses her: https://fermaten.dk/covid-19/


Opdatering ift. Corona: Alle koncerter afholdes som udgangspunkt. Hvis der skulle ske ændringer, meddeles det både på mail til alle billetkøbere, her på hjemmesiden og på Facebook-begivenheden.

De opdaterede retningslinjer kan desuden læses her: https://fermaten.dk/covid-19/

2020 har været et vildt år for Artigeardit, hvor den unge rapper for alvor har bevist at han hører til i DK’s A-liga med den nylige nominering til P3 Gulds hovedpris. Efter en række udsolgte koncerter i foråret før nedlukning, genoptager han nu resten af sin Danmarksturné – få billetter tilbage mange steder.

Artigeardit’s oprindelige Danmarksturné var sat til at blive gennemført i foråret. Han nåede at spille tre udsolgte koncerter i Aalborg, Sønderborg og Birkerød, før touren blev afbrudt af Covid-19. Artigeardit har derfor ventet længe på efteråret, hvor han skal ud og lave sin største markering til dato med over 30 koncerter i 25 byer. Dansk raps selverklærede Elvis er derfor klar – mere end nogensinde – til at spille for fans i hele landet, hvor flere af koncerterne enten er udsolgt eller har få billetter tilbage. Ardit er meget glad for at få lov til at gennemføre touren:

“Efter en lang ventetid skete det endelig. Vi har fået lov til at gennemføre touren! Selvom det bliver siddende, skal det slet ikke sætte en stopper for hyggen. Jeg glæder mig stadig lige så meget som før, og det håber jeg også i gør. Tak for jeres tålmodighed og tak for den ekstreme støtte i har givet mig gennem de seneste år. Er evigt taknemmelig og det burde jeg sige noget oftere. Der er intet bedre end at kunne komme ud og give jer den kærlighed gengældt. Hvis der er nogen der fortjener den, så er det fandme jer der er med til at skubbe det her længere end nogensinde forventet. Vi ses snart!”

Efter et vildt 2020 er det netop offentliggjort, at Artigeardit er nomineret til P3 Guld hovedprisen, hvor musikchefen hos DR P3, Mathias Buch siger: ”Artigeardit er en selverklæret idiot, der roder rundt med livet, mens han slår sig selv i hovedet. Det kommer der heldigvis stærke hverdagsbetragtninger ud af, som er til at spejle sig i og viser, hvordan det også kan være at være ung i 2020. Det er uden filter og med lysten og evnerne til at udforske, hvordan dansk rap også kan lyde”.

I starten af 2020 udgav den produktive stjerne i dansk hiphop sit andet album ’IDIOT’. Siden da har han fuldt op med en række successingler, som P3 Uundgåelige-hittet ’Den Værste’ og popballaden ’I Nat’ med Medina. Artigeardit har netop udgivet EP’en ’ELEV4TORMUSIK’, der har fået 5 stjerner af GAFFA, som skriver: ”Hvis den unge erobrer af dansk rap kan bevare sit momentum fra ELEV4TORMUSIK, så er der et mesterværk i vente.”.

Med på touren tager Artigeardit den nye sanger og producer URO med som support. Den dygtige sangskriver laver troværdige fortællinger i mødet mellem hiphop, rnb og pop. Med sig tager han sangene fra sin debut-EP ’I storslået kinddans, med livet som indsats’, som bl.a. er blevet hyldet hos Musikpanelet på DR P3.

Oplev Artigeardit og hans band live på hans Danmarksturné, hvor han besøger 25 byer. Alle koncerter afvikles siddende og sikkert i henhold til de gældende covid-19 restriktioner.

Videoer