Asger Techau

+ Support: Rooted Forest

Asger Techau

Beskrivelse

Asger Techau – Koncert på Fermaten i Herning, lørdag den 15. april 2017 kl. 21.00

Med udgivelsen af albummet ‘Phonetics’ har Kashmir-trommeslager Asger Techau i 2016 indledt et nyt kapitel i sin musikalske karriere. Som soloartist er han kommet godt fra start med liveoptræden i Go’ Morgen Danmark, SPOT Festival, DR Koncerthusets Studie 3 og Offspring i Tivoli, ligesom førstesinglen ‘Breathe’ har haft god airplay på P6 Beat. Efter mere end 20 år i et af landets mest populære og succesfulde rockbands har Asger Techau optrådt på både intime rockklubber og store festivalscener, og har således et sikkert blik for hvad der kendetegner en unik og stærk koncertoplevelse. Samme erfaring og sikre greb om virkemidlerne kendetegner hans liveband, hvor Techau har samlet et stjernehold af musikere. Guitarist Steffen Nordenstam, trommeslager Morten Hyldahl og guitarist Claus Arvad (The White Album), Allin Bang (keyboards) samt Morten Jørgensen (White Album/Søren Huss).

Techau udsendte i efteråret 2016 videoen til singlen ‘Brother’, og nu er den erfarne musiker atter klar til at indtage landets spillesteder med sangene fra ‘Phonetics’ samt nye sange der vil være at finde på den EP der udkommer til foråret 2017.

»en flot performance fra Techau og bandet, der med en af fredagens første koncerter fik rocket det siddende publikum godt og grundigt igennem.« Således skrev GAFFA i deres anmeldelse af koncerten på SPOT Festival og man kan således se frem til en række intense og nærværende koncerter, hvor Techau og hans legelystne musikere vil sende musikken overbevisende udover scenekanten.

Rooted Forest+ Support: Rooted Forest
Med sin spæde opstart i efteråret 2016 er Rooted Forest klar med deres første single Hollow Atmosphere.

Trioen består af Aske Stubkjær, Freja Würtz og Daniel Skov. De er vokset op med vidt forskellig musikalsk baggrund, men har tilsammen fundet frem til et unikt og originalt lydbillede. Musikken karakteriseres som jordnær rock med inspirationer fra bl.a. Kira & the Kindred Spirits, Kashmir og Norah Jones.

Bandet har til formål at skabe musik som møder lytteren med et ærligt og karakteristisk udtryk. Teksterne omhandler vores omgivelser, samfundet, personligt tankemylder og hverdagen i almindelighed, og understøtter stemningen i musikken.

Foto: Morten Højgaard

Videoer