Barbro

Support: Laura Bugtrup

Beskrivelse

Barbro – Koncert på Fermaten, Herning – Torsdag den 5. oktober 2023

Studierabat: Til denne koncert kan studerende og unge under 25 købe billet til 100 kr. Husk, at du skal fremvise studiekort/ID, når du viser din billet i indgangen.

At lytte til Barbro kan føles meget som at blive hvisket en hemmelighed.

Siden sin debut med singlerne ‘I’m fine’ og ’U Think I’m Strange??’ i 2021 har Barbro udgivet en perlerække af ætsende ærlige kompositioner, der har sikret dem strålende anmeldelser. I 2022 blev Barbro desuden tildelt Carl Prisen og en Steppeulv som ’Årets Håb’. Barbros sange formidler et socialt engagement i deres sårbarhed, og med sit band fremelsker indie-ekvilibristen en organisk lyd, hvor strygere og stemme næsten lader til at trække vejret sammen.

Når Barbro indtager scenen på efterårsturnéen, er det samtidig med debutalbummet ‘Bad Choices’ i ryggen, og her er deres indre rock-rebel for alvor blevet sluppet løs. De nye tunge tracks skælver af internet-sarkasme og teenagesure fuck(!systemet!)fingre, men under den dystre memeoverflade lurer en genkendelsens glæde, der glimter allerstærkest netop dér hvor nogen stikker ud.

Barbros sjælfulde stærke folk og rock sange blev taget rigtig godt imod af de danske medier.

Soundvenue gav albummet fem stjerner og skrev: ”Barbro konfronterer alle sine dårlige beslutninger på det fremragende debutalbum”

Gaffa gav også albummet fem stjerner og skrev: ”Steppeulvens bogstaveligt talt sidste håb for dansk musik tager inden dårlige valg”

Barbro har inviteret et band af professionelle musikere til at spille sig ind i publikums hjerter, og sammen er de klar til at give publikum en rørende og vild oplevelse. Forvent en musikalsk mavepuster af en rejse fra florlet nærvær til fandenivoldsk ekstase!

Barbro er non-binær og bruger pronomenerne de og dem eller andet kønsneutralt, som bare Barbro.

 

Support: Laura Bugtrup


Fra værelset i barndomshjemmet i Herning udspringer tankefulde tekster og melankolske melodier, fra unge singer/songwriter Laura Bugtrup, der flyder sammen i sjælfulde sange i en observation af verden og menneskerne deri. I et lydunivers i stil med Phoebe Bridgers og Bon Iver smelter akustisk guitar, ambient el-guitar og en stærk vokal sammen i en stemning som på en gang føles overjordisk og utroligt nær. Med ordene i sin magt tager Laura og hendes band lytteren med på en rejse ud i verden og hjem igen.

Videoer