Beer Choir

Syng dig gennem Grand Prix historien!

Beskrivelse

Beer Choir – Koncert på Fermaten i Herning – lørdag den 7. marts 2020

Vi maler byen rød! – Syng dig gennem Grand Prix historien

Varm op til årets danske Melodi Grand Prix med det populære Beer Choir – et sjovt, inkluderende og helt uforpligtende fællessangsformat. Og Sku du spørg´ fra nogen så er temaet denne gang selvfølgelig de absolutte klassikere fra Melodi Grand Prix. Krøller eller ej, alle kan være med, og der er med garanti lagt op til, at vi danser rock, danser rul eller i måneskin, og tilsammen kan vi sikkert bli´ det største kor. Vi finder glimmeret frem, og Melodi Grand prix er det absolutte tema!

Som opvarmning til Beer Choir starter eftermiddagen med et spændende foredrag af Lisanne Wilken, Lektor ved Europastudier på Aarhus Universitet. Med eksempler fra Melodi Grand Prix viser hun os hvordan nogle af sangene, har leveret underlægningsmusikken til Europahistorien, særligt efter Murens fald 1989. En spændende vinkel på Melodi Grand Prix som europæisk historie.

Vi maler byen rød! – Syng dig gennem Grand Prix historien er et arrangement, der er blevet til gennem et samarbejde mellem Fermaten, Den Jyske Sangskole og Århundredets Festival ved Folkeuniversitet.

Program:

15:00 Dørene åbnes
15:30 Foredrag: Melodi Grand Prix som Erindringsfællesskab: syngespil, geopolitiske fantasier og fælles minder
15:30 Foredrag slut
16:45 Beer Choir start
18:00 Beer Choir slut.