Black Dylan

+ Support: The Rosa

Black Dylan

Beskrivelse

Black Dylan koncert i Herning på Fermaten, lørdag den 5. november 2016.

Reggaekongen Wafande har fundet et nyt hjem i soul musikken, stærkt akkompagneret af producer Nuplex, i det nye band Black Dylan. “Jeg har ikke droppet reggaemusikken, men har altid set mig selv lidt som en crooner” udtaler Wafande, der med hans unikke og karakteristiske stemme finder sig helt naturligt tilpas i soul universet. Kombineret med hans dybe tekster og store entertainer-gen, slipper Wafande ualmindeligt godt fra dén disciplin.

Inspirationen kommer fra den amerikanske soul tradition med forfædre som Ray Charles, Marvin Gaye og Smokey Robinson. Producer Nuplex og Wafande frembringer en moderne udgave der trækker tråde videre ud i musikkens mangfoldige univers.

På scenen er Black Dylan akkompagneret af et band af yderst talentfulde musikere, der skaber den helt rette stemning og lyd. Sammen leverer de rygende groovy melodier og tekster der går lige i hjertet. Med Wafandes nærværende tekster samt hans unikke sanglevering, bringer Black Dylan en ny dimension og et frist pust til den danske musikverden.

+ Support: The Rosa

Videoer