Chinah

Vinder af P3 Talentet

Chinah

Beskrivelse

CHINAH koncert på Fermaten i Herning, torsdag den 6. april 2017
Vinder af P3 Talentet er parat til Fermaten

Solstrålehistorien om de danske R&B-darlings i CHINAH fortsætter.
Efter udsolgte koncerter og ikke mindst æren som P3 Talentet, annoncerer den charmerende trio nu en koncert i Herning

CHINAH debuterede med den forførende single ’Away From Me’ i sommeren 2015 og sparkede for alvor døren ind i starten af 2016 med EPen ’Once The Lights Are On’. EPen modtog 5 stjerner fra Soundvenue, Politiken, Berlingske, GAFFA m.fl. og blev af anmelderne bl.a. hyldet som ”perfekt pop”.

I weekenden modtog CHINAH den prestigefyldte pris P3 Talentet 2016 foran Anya, Lord Siva og Benal. P3 Guld dannede også rammen for deres TV-debut, hvor de optrådte med et stærkt medley af ’Away From Me’ og den nye single ’Can’t Remember How It Feels’, som også har været P3s Uundgåelige.

Endvidere er CHINAH også nomineret som årets nye navn og årets gruppe ved Danish Music Awards.

Trioen, bestående af guitarist Simon Kjær, pianist Simon Andersson og sangerinde Fine Glindvad, har på trods af den korte levetid allerede opbygget sig et ry for deres intense koncerter. Dette har ledt til udsolgte koncerter i udlandet og en travl festivalsommer, der bl.a. bød på Heartland Festival, Musik i Lejet og Roskilde Festival. CHINAH imponerede især på SPOT Festival 2016, hvor tusindvis af fremmødte fans kunne nyde hvad Soundvenue kaldte en ”overbevisende, sveddryppende popfest” – igen til flotte 5 stjerner.

+ Support: mono mono

Med over 100.000 streams på Spotify med deres første single ‘CityLights’, samt airplay på P3, gik mono mono lige i danskernes hjerter og strøg dermed direkte ind som nummer 1 på det elektronisk barometer. Det medførte en masse omtale i både ind- og udenlandske medier, som også har taget flot imod deres nylige 2. single udspil, ‘Helium Balloon’.

Duoen mono mono, er bestående af Karoline Elsig og Jakob Franck. Hendes stemme sammenlignes med Björk, og når hun spiller på saxofonen sammen med Jakobs velproduceret beats opstår et unikt lydunivers. mono mono forfører deres publikum når de spiller live, hvor de sender publikum til et drømmeunivers, ved at præsentere et dynamisk lydbillede, der er dekoreret med en blanding af elektroniske lyde, beroligende vokaler og hypnotiske saxofone

Videoer