Cohen – En hyldestkoncert

Fortolkninger af Leonard Cohens smukkeste sange

Beskrivelse

Cohen – Hyldestkoncert på Fermaten i Herning, mandag den 11. december 2017 kl. 20.00

Ændring af koncertdato !
Det er med beklagelse vi er nødsaget til at ændre dato på koncerten “Cohen – En hyldestkoncert”
På grund af logistiske udfordringer er koncertdatoen ændret fra den 4. december til den 11. december 2017 kl. 20.00


7. november er det et år siden Leonard Cohen forlod os – og da det i December 2017 præcist er 50 år siden udgivelsen af hans debutplade “Songs Of Leonard Cohen” – hvad kunne så være mere passende end at hylde den store Mester endnu engang med en række respektfulde fortolkninger af hans smukkeste sange.

I år er det ovenikøbet præcis 50 år siden Cohen debuterede som sanger. Hans mentor sangerinden Judy Collins havde netop indspillet hans sang Suzanne, og nu lokket Cohen til selv at synge den ved et velgørenhedshow 22. februar 1967.

Den 34-årige debutant var imidlertid meget nervøs, og hans guitar stemte ikke, så efter første vers slog han af med ordene: ”I’m afraid I cannot do this”, hvorefter han forlod scenen. Men han vendte tilbage og gennemførte koncerten, og det blev starten på en halvtreds år lang karriere, der har givet os et væld af smukke, livskloge sange, som er elsket og bliver sunget verden over.

Nu er Cohen selv borte, men vi har hans sange, og dem vil vi hylde med et hold af landets bedste sangere og musikere, der alle har et nært forhold til Cohens fantastiske bagkatalog, blandt andre Herning-brødrene Lars og Troels Skjærbæk.

Vi garanterer en unik aften og en værdig og vital hyldest til Mesteren.

Solister:
Steen Jørgensen
Bjørn Fjæstad
Claus Hempler
Mike Andersen
Signe Svendsen
Sara Indrio

Bandet:
Palle Hjorth – Keyboards
Lars Skjærbæk – Guitar, kor
Mads Andersen – Trommer
Troels Skjærbæk – Bas, kor

Videoer