Danser Med Drenge

Publikum kalder dem Danmarks bedste liveband

Danser Med Drenge

Beskrivelse

Danser Med Drenge koncert i Herning på Fermaten, fredag d. 6 Maj 2016.

Publikum kalder dem Danmarks bedste liveband
Efter et forrygende 2015, med nyt album og mange udsolgte koncerter, fortsætter Danser med Drenge ( DmD ) sin imponerende tour-række i 2016 med bandets 20. koncert tour. DmD har nu spillet over 600 offentlige koncerter siden starten i 1993.

DmD-festen ruller rundt i landet i 2016 på spillesteder og festivaler. Der er efterhånden mange koncertgæster, der kalder DmD for Danmarks bedste liveband. Ifølge bandets trofaste fangruppe skyldes det den intense stemning ved koncerterne, som har karakter af store syng-med fester. Der skråles højt med på de kendte hits, og publikum er med på scenen for at agere publikumskor bag sangerinde Rie Rasmussen.

Med sangene fra det nye album, Det handler om penge, har Danser med Drenge føjet endnu et par sange til sit store bagkatalog af hits, som mange publikummer kender og synger med på: Hvorlænge vil du ydmyge dig? – Er der nogen i himlen? – Aldrig undvære dig – Grib chancen – Rejs dig op & kom videre – Kære lillesøster – Læn dig tilbage – Kolde hjerter – Tag godt imod ham

De gamle hits er også på sætlisten i 2016, sammen med flere nye sange, bl.a.: Velkommen Prinsesse og De fedes hær, samt titelsangen fra det nye album, Det handler om penge, som fans’ene har godkendt. “Det er skønt at opleve, når folk kan lide de nye sange,” siger Rie. “Intet er så stort som at have knoklet med en sang, som fans’ene tager til sig og skråler med på. Vi glæder os til at fyre den af igen i 2016,” siger hun.

Det øvrige, stærkt spillende band består som tidligere af De gamle onkler: Henrik “Onkel” Stanley og Klaus Kjellerup, bandets primære sangskriver – samt endvidere de rutinerede musikere Steffen Qwist, guitar – Morten “Oberst” Bolvig, keyboards – og Kasper Langkjær, trommer.

Videoer