Danser med Drenge

Obs! Koncerten er aflyst

Beskrivelse

Danser med Drenge – Koncert på Fermaten – Lørdag d. 2. april 2022 kl. 21.00

VIGTIG INFO: Det er med stor beklagelse, at vi må aflyse koncerten med Danser Med Drenge. Alle billetkøbere får selvfølgelig deres billetter refunderet. Vi arbejder på en ny dato i 2023, men en ny dato er ikke på plads endnu. Derfor bliver koncerten aflyst, og billetterne refunderes. Billetkøbere vil i løbet af den kommende uge modtage en mail fra vores billetudbyder med information vedr. refundering. Denne info bliver snarest sendt ud på både mail og sms til alle billetkøbere.

Der er efterhånden mange koncertgæster, der kalder Danser med Drenge for Danmarks bedste liveband. Det er der en grund til, og denne grund bliver åbenbar, når man oplever “Skrål … !”. Der er en sprudlende stemning ved koncerterne, som har karakter af syng-med fester, hvor publikum skråler højt med på de kendte hits – ikke mindst når de inviteres med på scenen for at agere publikumskor bag sangerinde Rie Rasmussen.

Med sangene fra det sidste album fra 2015, Det handler om penge, har Danser med Drenge føjet endnu et par sange til sit store hit-katalog, som mange danskere efterhånden har lært at kende:

Hvor længe vil du ydmyge dig? – Er der nogen i himlen? – Aldrig undvære dig – Grib chancen – Rejs dig op & kom videre – Kære lillesøster – Læn dig tilbage – Kolde hjerter – Tag godt imod ham

Alle de gamle hits er også på sætlisten i 2020, sammen med flere nye sange, bl.a.: Velkommen Prinsesse og titelsangen fra det seneste album Det handler om penge, som fans’ene har godkendt.

 

Videoer