Die Herren

U2 Delirium

Die Herren

Beskrivelse

DIE HERREN inviterer til stor fest inden for, i deres U2 – Univers, og publikum kan forvente det bedste af det bedste !

1. Det bedste fra et fremragende U2 sangkatalog
2. Den bedste koncert med Die Herren, der gennem 22 år har spillet mere en 1700 koncerter.

Publikum skal altid være en vinder ved en Die Herren koncert. Det er dem der betaler billetten, de bevæger sig væk fra hjemmet. De har krav på at få noget med hjem, krav på at blive beriget. Die Herren er klar over, at det er deres opgave, at publikum beriges.

Musikken er afprøvet og testet gennem mange år – den holder hele vejen. Die Herren skal bare levere varen – spille ”røven” ud af bukserne, og det er de klar til. Til U2 – Delirium kan publikum forvente et toptunet, og velspillende Die Herren, som er klar til at give hjemlig hygge og fjernsynet – baghjul.

Lord Nilsson på trommer, Topp på bas, Haeggen på guiter og Mono i forgrundet. Tre af medlemmerne har spillet sammen siden Die Herren start i 1991, Lord U. Er kommet til i 2006.
Det er en yderst samspillet kvartet publikum vil møde. Og det bliver et intens møde! Die Herren lover, at selv hvis U2 ikke er din stærke side, så vil du alligevel blive overrasket over hvor godt musikken virker live, og hvor mange U2 – sange du faktisk kender uden at vide det. Der er en grund at U2 har eksisteret over 30 år og Die Herren over 20.
Gode koncerter fornægter sig ikke. Gode koncerter går aldrig af mode U2 -Die Herren er der, for jer! Die Herren underholder jer og betager jer!

Die Herren lader musikken lyse for jer og er jer taknemlig! Die Herren holder sit løfte – og giver jer alt! Rocken. Der findes ikke et dårligt publikum – kun dårlige orkestre