Dissing og Las synger Strid

Familiekoncert på biblioteket

Dissing og Las synger Strid

Beskrivelse

Dissing og Las synger Strid – Familiekoncert lørdag 7. september 2019
Koncerten afholdes på Herning Bibliotek. Koncerten er gratis men kræver bestilling af billet til både børn og voksne. Bestil din billet her
Sprudlende musikalsk underholdning for alle der er vilde med Strids univers

Vi får en fest når Dissing & Las optræder med deres anmelderroste musikalske fortolkninger af Jakob Martin Strids bestseller-børnebog ”Min mormors gebis”.
En bog, der har solgt 37.000 fysiske eksemplarer, og som indeholder en perlerække af opfindsomt illustrerede og rablende rimede tekster.

Las & Dissing kan nu opleves i denne familiekoncert, og de spiller frække numre, eftertænksomme numre og numre spækket med detaljer og finurlige reallyde. Og fordi bogen sprudler, gør trioen det samme og spænder fra folk og rock over reggae til rendyrket pop.

Las & Dissings album er præmieret i 2015 af Statens Kunstfond med ordene: ”Hvem krammer det vilde barn, hvem roser ballademageren, hvem folder sørøver-fantasien ud og ikke ind, på barnet der går planken ud? På ”Min Mormors Gebis” har Dissing og Las taget sine mange års bandsamarbejde med ind i en generøs musikalitet og søsat Strids skæve børneunivers.

”Min mormors gebis” er en gratis koncert for alle børn og voksne som elsker god musikalsk underholdning og rablende vrøvlede rim. Hør bl.a. om medisterminister Fister, om et araberkomplot mod en rabarberkompot og om hvaler i Holmens Kanal.

 

Videoer