Djämes Braun

På akustisk tour med de mange hits

Beskrivelse

Djämes Braun – Koncert på Fermaten, Herning – Fredag den 3. september 2021

Det kan være et krav at kunne fremvise et coronapas. Læs mere om de gældende restriktioner her.

P3’s “Karriere Kanonen” blev kickstarteren i Djämes Braun karriereforløb, og med vindernummeret ”Duft Af Ba-cone” blev der lagt en solid grundsten til et langt forløb med det ene hit efter det andet, hvor der siden 2012 ikke er blevet set sig tilbage.

Djämes Braun er indbegrebet af fest og god stemning, og man har kunne opleves på alle de danske festivaler igennem de seneste år, hvor man har kunnet synge med og få gang i dansefødderne til sange som ”Traktor”, ”Kom Og Giv Mig Alle Dine Penge”, ”Kvinder Og Kanoner”, ”Inficeret”, ”Lytter Ikk’ Til Dem”, ”Geronimo”, ”Ild Til Blokken”, ”Dem Vi Var” og ikke mindst mega hittet ”Fugle”.

Djämes Braun har imponerende mere end 35 millioner views på Youtube, over 60 millioner streams på Spotify alene som har affødt den ene guld og platin certificering efter den anden. Efter deltagelsen i TV2’s ”Toppen Af Poppen” blev der så småt lukket op for et nyt segment for
Djämes Braun, og overvejelserne om et akustisk set-up har været længe undervejs.

”Jeg er længe blevet opfordret til at afprøve det akustiske format, uden at kaste mig ud i det, da der var så travlt på festivalerne, clubberne og i studiet. Alligevel blev jeg nærmest skubbet ud på de akustiske skrå brædder i forbindelse med et event. Koncerten skulle have varet 45 minutter, men jeg endte ud med at spille 90 minutter. Dette var en øjenåbner for mig, og jeg fandt ud af, at dette kunne noget helt andet, end jeg har oplevet før. Jeg tager derfor på en Danmarks tour med det akustiske setup. Vi koger de store festivalscener med konfetti, ild, røg og damp ned til et simpelt lejrbål. Ærligt, simpelt og intimt. Det bliver en aften hvor der er plads til røverhistorierne, de spontane udbrud, sandheder, løgne, snakke med mit band og publikum undervejs, men nok vigtigst af alt – Friheden! Friheden til at alt kan og må ske. Den nyfundne glæde ved at spille numrene uden sikkerhedsnet og tage det tilbage til fællesskabet, kontakten, nuet og nærværet.

Videoer