Ed Motta ( BRA )

Eneste danske koncert !

Ed Motta

Beskrivelse

Ed Motta koncert i Herning på Fermaten, onsdag den 22. februar 2017

Han er allerede en superstjerne i sit hjemland Brasilien, og nu er Ed Motta endelig klar til at erobre resten af verden med sin geniale fusion af brasilianske rytmer, jazz og “voksen”-pop.

“Det Sydamerikansk Soul Monster” eller “Kolossen fra Rio”, som Ed Motta er blevet kaldt i tyske koncert-anmeldelser, er en særdeles dygtig multi-instrumentalist, der imponerer med sin unikke stemme og talent for sangskrivning.

Det kan bla. kan høres på albummet “Perpetual Gateways” fra februar 2016. Et album, der beskrives som en musikalsk rejse fra groovy perler gennem “lost love”-ballader og videre til energiske og sprudlende jazz melodier.

Ed Motta er selv en ivrig vinylplade-samler og noget nær fanatisk ekspert i alt fra europæiske jazz over Bossa Nova til Led Zeppelin og Thin Lizzy. Som nevø af den brasilianske popstjerner Tim Maia voksede Motta op i et musikalsk miljø, hvor han som teenager spillede hård rock. Senede flyttede han til New York for at studere, og her var det især soul og funk, der interesserede ham. I dag er det først og fremmest Jazz’en, der optager Ed Motta – spirituel Jazz med en dyb klang af soul.

Videoer