eee gee

Support: Selma Higgins / Studiepris: 50 kr.

Beskrivelse

eee gee – Koncert på Fermaten, Herning – Fredag den 27. januar 2023

Studierabat: Til denne koncert kan studerende købe billet til 50 kr. Husk, at du skal fremvise studiekort, når du viser din billet i indgangen.

I starten af 2023 drager eee gee ud på sin første danmarksturné, der starter i Store VEGA den 20. januar og strækker sig over i alt 11 koncerter. Glæd dig til alle de store hits og helt nye sange fra landets nye store popsensation.

eee gee alias sanger/sangskriver Emma Grankvist har haft et tempofyldt år medudgivelsen af det anmelderroste debutalbum, ‘Winning’, nomineringer til ‘Årets håb’ ved Steppeulven og ‘Årets talent’ ved Carl Prisen og ikke mindst en hektisk festivalsommer med koncerter på blandt andet Roskilde Festival, Smukfest, Syd For Solen og Musik i Lejet. Festivalgængere har skrålet med på hits som ‘Killing It’,‘Favourite Lover’ og ‘Bad Person’, og når 2022 bliver til 2023, kan fans over hele landet igen opleve eee gee fra nærmeste hold. Det bliver nemlig første gang, at hun tager sit band med ud på en danmarksturné, der bærer titlen ‘Forever Dreaming Tour’ og byder på i alt 11 shows.

eee gee glæder sig meget til at møde publikum fra hele landet og til at spille helt nye sange. “Det bliver vildt og nervepirrende at skulle rundt i så mange afkroge af Danmark uden nogen anelse om, hvor stort eller småt ens publikum egentlig er derude. Men vigtigst af alt bliver det bare helt vildt dejligt at mærke nogle levende mennesker, der lytter med interesse og åbenhed, og selvfølgelig også at spille med mit helt fantastiske band igen – også selvom der efterhånden er en solid mængde nye sange, som de skal have lært til koncerterne.”

 

Support: Selma Higgins

Selma Higgins har en unik stemme, som er svær at glemme. Dette har også medført flotte anmeldelser og et allerede voksende livepublikum på trods af hendes, på nuværende tidspunkt, korte rejse i musikken. Med sin dybfølte vokal og dynamiske melodier rammer hun ind i hjertet hos publikum og inviterer lytteren ind i et legende, funkpoppet lydunivers med stærkt nærvær og ærlighed.

Selma spillede på sidste års UHØRT festival, har opvarmet for Andreas Odbjerg på Hotel Cecil og Store Vega, The Grenadines på Ideal Bar og Selina Gin på Hotel Cecil. Hun var også at se på dette års SPOT festival, hvor hun gjorde sin debut med en håndfuld helt nyskrevne sange. 

I april 2020 udgav Selma sin debut EP, hvor singlen Unruly Nature kom i A-rotation på P6 Beat. Hvor EP’en var en hyldest til Folk/Americana, har Selma siden brugt sin tid på at videreudvikle sin lyd i studiet med Mads Dyrst, Emil Gemmer, Andreas Objerg og Pitchshifters. Hendes nye sange viser en farverig genreblanding, hvor inspirationen er alt fra 70’er discoens nostalgi, 80’ernes synth-funk og Soft Rock, til den støvede Bedroom Pop. Musikken er en legeplads, og den røde tråd er den organiske lyd med Selma’s stemme i centrum. 

Man kan forvente at høre nye udgivelser fra Selma i starten af det nye år. 

Videoer