Frekvens

Line-up: Writhe, Bench & La Oh

Beskrivelse

Frekvens – Koncert på Fermaten, Herning – Fredag d. 4. december 2020

Frekvens, som blev startet af Fermaten i 2019, er et samarbejde mellem spillestedet og Scene 7. Konceptet formidler og udvikler livemusikken, så unge musikere støttes på vejen til scenen, og publikum får gode oplevelser med unge bands til de månedlige koncerter.

De optrædende bands til december-udgaven af Frekvens er:

WRITHE har desværre været nødsaget til at melde afbud til koncerten grundet corona.
Writhe

Writhe opleves som et dystert lydtapet, der har tematikker som selvhad, dommedagsangst og desperation som sit nukleus. Men det dystre mørke er ikke uigennemtrængeligt – mange steder fornemmer man en tydelig broderskabsfølelse træde frem og stille sig i stedet for den uundgåelige katastrofe. Det er ikke, fornemmer man, et broderskab der begrænses til bandets fire medlemmer, Nick, Oliver Tobias og Anders. Det føles som om at at musikken trækker os, lytterne, med ind i mørket, for at opleve skyggeverden, sådan som den opleves på “Writhe” – og måske findes der noget andet, derude, på den anden side.

Bench

Bench består af de 4 medlemmer Frederik Hjorth Rasmussen, Emil Harboe Lauritzen, Jens Kirk Dejgaard og Alfred Leisgaard. Inspireret af 70’erne og kunstnere som Pink Floyd, bevæger de sig i den syrede ende af rock-skalaen, med fokus på god sangskrivning og lyrik.

La Oh

La oh er en up & coming musik duo, som med en blanding af de organiske håndspillet og elektroniske elementer, forsøger at skabe deres egen fortolkning på nutidens indie pop. Ud fra deres egne personlige præg bliver der skabt et univers som afspejler de erfaringer, følelser og udfordringer som de oplever gennem deres stadig uerfarne liv.

Entré: 25,- inkl. drikkebillet
Billetter købes i døren.

Videoer