Frekvens præsenterer: Dayyani

Support: KRYD

Beskrivelse

Frekvens præsenterer: Dayyani – Koncert på Scene 7, Herning – Lørdag den 9. april 2022

Dansk-iranske DAYYANI udlever sine vådeste 00’er-drømme gennem sin sjælfulde og energiske popmusik. Vi taler Britney, Destiny’s og Timberlake møder skandinavisk R&B, mellemøstlige toner og punch-you-in-the-face-awesomeness. I løbet af blot få måneder er hun blevet et af de mest omtalte nye navne på den danske musikscene. Med ikoniske live-performances med sit 7-mands-band, har koreografier og percussion overbevist enhver om at det er tid til at ryste røv.

I 2021 har hun turneret landet tyndt med indiepop-bandet, Ganger, men i år står den på turnéer og en række udgivelser i eget navn; DAYYANI.

Debut-EP’en “All The Things I’m Learning” er produceret af Isabella selv og hendes partner-in-crime, Johannes Bruun – der begge er blot 22 år gamle. I øjeblikket arbejder de på et fuldlængde album, der står til at udkomme i 2022. Den første single fra pladen, “My Shit” udkom i september 2021, og har været i tung rotation på P3 siden.

 

Support: KRYD

Der er dømt girl-code, attitude, harmonier og saftige detaljer fra saftige historier, når KRYD træder frem for sit publikum. De fire kvindelige vokaler danner rammerne for et band, der tør sige tingene som de er. Med akkompagnement fra både guitar, bas, drumpad og saxofon dyrker bandet live et lydunivers, der bliver bundet sammen af et omfattende vokalarbejde. KRYD var 2021 aktuelle med deres debutsingle, Run, som er indspillet og produceret af Søren Christensen (Fallulah, Nabiha, Mattias Kolstrup, Aksglæde, Mags, Dør nr. 13 m.f.). I løbet af 2021 gjorde KRYD sig bemærket på den danske livescene, og har spillet koncerter i line-up med navne som Drew Sycamore, Andreas Odbjerg, Scarlet Pleasure, Kesi, Jonah Blacksmith m.f. Derudover fik GAFFA også et godt øje til bandet og skrev i september udgaven af musikmagasinet smigrende ord, med et råd til læserne om at holde godt øje med KRYD: ”Anne Sofie, Maria, Signe og Viktoria danner tilsammen en af Danmarks nyeste og stærkeste vokalgrupper.”

Musikken bygger på fortællende historier, og har en sød lyd af pop og R’n’B, mens den på samme tid har sin egen originale vibe. Det er kombinationen af det minimalistiske og store armbevægelser, smagen af 2022, og minderne fra 90’erne, når KRYD leger med grænserne og leverer sin attitude-fyldte optræden. 

Foto af KRYD: Andreas Danner Iversen

 

Bemærk, at det desværre ikke er muligt at købe medlemsbillet til denne koncert.

Videoer