Frekvens Tour 2020 – Ansøgning

Deadline for ansøgning d. 5. juni 2020 kl. 12.00

Beskrivelse

I efteråret 2020 afholder Fermaten første omgang af Frekvens Tour sammen med 8 andre spillesteder i Midtjylland!

Frekvens Tour er målrettet midtjyske bands og unge musikere i alderen 15-25 år, der skriver deres egen musik, og som er klar til at spille for et nyt publikum på de større danske spillesteder.

Efter tilmeldingsfristen vil et panel af midtjyske spillesteder udvælge de 9 bands, der skal deltage i første udgave af Frekvens Tour i efteråret 2020.

Udover at komme ud og spille, bliver de 9 udvalgte bands også præsenteret for en række forskellige workshops, der kan hjælpe dem med at udvikle deres musik, deres sceneoptræden og klæde dem på til at forstå musikbranchen generelt. Alle bands vil også blive coachet i markedsføring, økonomi, teknik og god lyd til livekoncerter. Det hele ender ud i, at alle 9 bands spiller 3 koncerter på professionelle spillesteder i regionen.

Frekvens Tour koncerterne kan i september 2020 opleves på følgende spillesteder: Fermaten i Herning, Paletten i Viborg, Kulisselageret i Horsens, Kedelhuset i Silkeborg, Generator i Ringkøbing, Subhuset i Holstebro, Pavillonen i Grenå, Turbinen i Randers og Bakkehuset i Ikast.

Læs mere og ansøg om at deltage her: Link | Deadline for ansøgning d. 5. juni. 2020 kl. 12.00

Videoer