Frokostjazz

med Kristian Marius Andersen, Emil de Waal & Mads Mathias

Beskrivelse

Lørdag den 23. september kan du få en helt særlig oplevelse til frokostjazz på Fermaten: Den lokale tangenttroldmand Kristian Marius Andersen spiller Hammond orgel i et møde med Danmarks førende jazzvokalist og alt-saxofonist, Mads Mathias, og komponisten, sangskriveren og Københavns vildeste trommeslager, Emil de Waal. Hvad vil de spille? Jazz selvfølgelig!

 

Kristian Marius Andersen har været fast akkompagnatør for Herning Kirkes Drengekor siden han kom til Danmark i 2005. Kristian er opvokset i England og uddannet fra Royal Nothern College of Music i Manchester. I 2005 flyttede han til Danmark og videreuddannede sig ved Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus, hvor han debuterede fra solistklassen i 2012. “En af sin generations mest markante orgelspillere” skrev en anmelder om Kristian efter debutkoncerten.

Kristian Marius Andersen har en omfattende karriere både som orgelsolist og som jazzmusiker på Hammond-orgel. Uanset instrumentet bliver Kristian hyldet for sin store musikalitet, sit gnistrende tekniske overskud og ikke mindst som en gudbenådet improvisator Kristian og hans usædvanlige talent er portrætteret i dokumentaren Tangentspilleren, som fuldt fortjent blev den mest sete danske dokumentarfilm i 2013.

Den nyligt Ben Websterpris-vindende trommelsager og komponist Emil de Waals professionelle liv som musiker begyndte, da han i 1987 var med til at stifte “Bagdad Dagblad”. Siden da har han spillet trommer med stort set alt og alle i Danmark, lige fra undergrund over jazz og rock til sommetider mere stuerene genrer i diverse tv-husorkestre. Det er blevet tiul en række Danish Music Awards og ærespriser inden for jazz og et utal af koncerter gennem årene.

Mads Mathias er en singer/songwriter og saxofonist, der har erobret hjertet af musikelskere med sin karismatiske optræden, levende personlighed og kreative originale sange. Har man én gang oplevet Mads Mathias på scenen, er det sandsynligvis ikke sidste gang. Hans sikre stemme fører os ind i et fløjlsblødt rum der minder om fordums stjerner som Cole og Sinatra, men tonen er kontemporær og lyrikken er på samme tid både kærlig, melankolsk og drillende. Mads Mathias møder os i øjenhøjde og uden omsvøb.

 

Frokostsandwich (mulighed for tilkøb) / UDSOLGT!

Du har til denne koncert mulighed for at tilkøbe en sandwich, du kan nyde i pausen.
Servering af sandwich foregår på Fermatens 1. sal i pausen mellem 1. og 2. set af koncerten. Medbring blot din billet, som skal scannes, og så modtager du din sandwich.

Vælg mellem to lækre sandwiches:

  • Kylling & bacon
  • Æg & rejer

Prisen er 55 kr.

 

Kan jeg bliver siddende på 1. sal og høre anden del af koncerten?
Nej – Efter pausen, hvor du har spist din sandwich, vil vi bede dig om at gå tilbage i salen.

Hvordan gør jeg?
Du lægger først din koncertbillet i kurven, hvorefter du får mulighed for at vælge sandwich som tilkøb.
Du skal medbringe din billet for køb af sandwich, da billetten skal scannes i baren.

Obs!
Sandwich tilkøb er kun muligt ved frokostkoncerter og kan ikke købes ved indgangen på selve koncertdagen.
Online salg af sandwich slutter fredag, dagen før koncerten kl. 10.00