Garden Alchemy kl. 19.00

Installationskoncert med Oscar-shortlistede animatorer

Beskrivelse

Garden Alchemy – Koncert på Fermaten – Torsdag den 16. juni 2022 kl. 19.00 – Med støtte fra The Animation Workshop/VIA

Den 16. juni kan du få en helt særlig oplevelse på Fermaten, når koncerten Garden Alchemy omdanner spillestedet til en audio-visuel oplevelse af en have.

Garden Alchemy er en installationskoncert, hvor de Oscar-shortlistede multimediekunstnere fra TinDrum og det elektroniske musikprojekt Montes_ea skaber en unik fortælling i musik og billeder. Under koncerten bevæger publikum sig rundt i salen, som bliver indrettet med  tekstiler, som kunstner-duoens animationer kommer til at levendegøre. Samtidigt vil den elektroniske musik sprede sig i rummet, tilpasse sig animationerne og samtidigt inspirere til animationernes skiften. Koncertens fortælling kredser om årets forløb og skift i årstider, og den lægger op til fordybelse og eftertænksomhed.

Bag TinDrum står Michelle og Uri Kranot, som kombinerer håndlavede billeder med nye teknologier som virtual reality. De har arbejdet som en duo i mere end 20 år, og deres seneste multimedieværk The Hangman at Home vandt prisen for ’Best VR Immersive Work’ til Venedig Film Festival i 2020. Deres tidligere kortfilm har modtaget et væld af priser og har endda været shortlistet til en Oscar-statuette. Til koncerten på Fermaten laver animator-duoen hele billedsiden.

Bag Montes_ea står de elektroniske musikere Kristoffer Jørgensen og Thomas Ahlmark, der tidligere har udgivet musik under navnet Vektormusik. Før har de spillet på en lang række scene over hele landet, og nu komponerer de så lydsiden specielt til Garden Alchemy.

Studiebilletter: Bemærk, at du skal kunne fremvise gyldigt studiekort.

Team’et bag:
Music and composition: Montes_ea (Thomas Ahlmark & Kristoffer Jørgensen)
Visuals and animation: Michelle & Uri Kranot
Musicians: Jody Ghani Nordby, Uri Kranot
Textile design: Maria Højrup
Scenography: Betina Herløv Møller
Production Fermaten: Rikke Andersen, Henrik Bebe, Emil Hartman
Project manager TAW: Roberta Jablonskyte
Consultants: Sarah John, Sune Petersen
Documentation: Adela Kučkovská
Kommunikation: Katrine Haugaard

With support from:
The Animation Workshop / VIA University college
VIA Design & Business
Viborg Kommune
Kulturelt Samråd Herning
Koda Kultur
Bogtrykmuseet Vingaards Officin
Aarhus University Herbarium

Videoer