HateSphere

Support: Chronicle & Kill Trip

Beskrivelse

Ung-pris: Til denne koncert kan unge under 25 købe billet til 100 kr. Husk, at du skal fremvise ID, når du viser din billet i indgangen.

HateSphere er efterhånden en institution indenfor dansk metal. De har udgivet albums på nogle af verdens største metallabels (SPV Records, Napalm Records), og de har turneret side om side med en lang række store internationale metalbands (Hypocrisy, Kreator, Crowbar, Soilwork, Chimaira, The Black Dahlia Murder og Gojira). HateSphere er et af de få danske metalbands, der stadig er meget aktive på den internationale scene, i både Europa, Japan, USA og Kina.

Deres håndspillede og oldschool metal rammer publikum lige i smasken og animerer til en fælles festlig headbang. Med HateSphere er der altid garanti for en velspillet, vellydende og medrivende koncert, og deres gode humør på scenen smitter altid af på deres publikum. Bandet fejrer snart sølvbryllup, men er virilt som aldrig før.

Mathias Rønde Uldall-Jessen blev officielt den nye forsanger i HateSphere i Marts 2022. Efter kun én tur med bandet i øvelokalet spillede han sin debut koncert på Viborg Metal Festival, hvor han imponerede både HateSphere og publikum med sin rå vokal og vilde energi. HateSphere fortsatte derefter med at skrive nyt materiale. Med det nye materiale har HateSphere igen komponeret hidsige, tunge og fængende riffs med masser af melodi og en nyfunden råhed. Sammen med Mathias’s rå og kompromisløse vokal har de søgt tilbage til rødderne. De har netop afsluttet indspilningerne til deres 11. fuldlængde album, som udkommer i marts 2023. Igen har de valgt Tue Madsen i Antfarm Studio til at sidde bag knapperne, og det samarbejde kan der kun komme noget godt ud af.

 

Chronicle

Lyden af Chronicle er en voldsom bastardisk kombination af melodisk dødsmetal og tekniske/thrash – elementer. Lynhurtige trommer, øresønderrivende vokaler og fængende guitarmelodier er nøgleingredienserne i denne metal – cocktail. Bandet består af kompetente musikere, som hver især har mange års erfaring med at optræde foran menneskemængder i alle størrelser. Bandets energiske liveshows afslører en ægte passion for musikk en, og hvert medlem af bandet er fast besluttet på at gøre hver optræden så unik og energisk som muligt. Chronicle har spillet live over hele Danmark, inklusive nogle af de bedste metal – begivenheder og festivaler, landet har at byde på, og har også begivet sig ind på tysk territorium.

 

Kill Trip

Kill Trip har i løbet af de sidste par år spillet koncerter med EYES, Bersærk, Halshug, Artillery, Earn Your Scars, Dying Hydra og mange flere. Derudover har bandet spillet på Boringhell Fest og Copenhagen Metal Fest. Af de fire bandmedlemmer, bor én i Horsens, én i Odense og de sidste to bor i midten af lige præcis fucking ingenting. Men lad dig ikke narre… disse klimatosser og knoldesparkere er klar til at smadre!

Videoer