Hit med 80’erne

100 % festgaranti !

Hit 80

Beskrivelse

Hit med 80’erne koncert i Herning på Fermaten, lørdag d. 30 April 2016.

Koncerten er udsolgt – Ingen venteliste ! ( Opdateret 9. februar 2016 )


Dengang, i 80’erne, forudså ingen, at sangene fra Tøsedrengene, Rocazino, Dodo & The Dodo’s, RayDeeOhh, News, Nanna, Danseorkestret, Back To Back og alle de andre ville kunne fylde spillestederne i Danmark 30 år efter.

Men det kan de. Faktisk er sangene fra det, der viste sig at være den danske rocks guldalder årti, mere populære end nogensinde.

Det ved de alt om i Hit med 80’erne. Det danske band, der i snart 25 år har hyldet netop sangene, kunstnerne og komponisterne fra Poul Schlüters og Preben Elkjærs årti.

Schlüter forsikrede, at der ikke var fejet noget ind under gulvtæppet. Og Preben Elkjær brændte, med hul på buksebagen, straffespark mod Spanien ved EM i 1984. Imens gik det danske samfund gennem kartoffelkur og kold krig i pastelfarvede habitjakker og Ecco-sko.

Hit med 80’erne har i mange år turneret land og rige rundt med sangene fra dengang på sætlisterne. I starten med små klubber og cafeer på CV’et. Siden med licens til fællessang på en perlerække af Danmarks største spillesteder. Med udsolgte koncerter år efter år. Også en lang række store festivaler og open air-arrangementer har haft besøg af Hit med 80’erne.

På scenen har en række af de danske 80’er-ikoner hist og her gjort orkestret selskab som gæstesolister. Peter A.G., Anne Dorthe Michelsen, Søs Fenger, Nanna,Steffen Brandt og Morten Remar er blot nogle af de fine navne, som af og til har stukket hovedet inden for.

Hit med 80’erne spiller ikke nødvendigvis sangene fuldstændig, som de lød på vinylet dengang. Overraskende medleys opstår, småtekst-temaer sættes sammen. Altsammen for så respektfuldt som muligt at fortælle historien om et årti, som måske nok er længe siden,men som for mange musikelskere fylder så meget i erindringen.

Slutresultatet er under alle omstændigheder det samme: Fællessang, glæde og måske endda en lille tåre i øjenkrogen hos den del af publikum, der pludselig kan huske lige akkurat dén gymnasiefest eller den første kæreste.

Hit med 80’erne er:
Annette Søgaard: Vokal / Kor
Ole Hansen: Vokal / Kor / Akk. guitar
Brian Bannerholt: Guitar
Filip Winther: Keyboards / Kor
Jakob Pagaard: Bas / Kor
Kurt Nielsen: Trommer / Percussion