Hold Fast ( NO ) & Grusom

Dobbeltkoncert Metal / Rock / Punk

Grusom

Beskrivelse

Hold Fast ( NO ) & Grusom – Koncert på Fermaten i Herning, fredag den 3. februar 2017


Hold Fast ( NO )
Norske Hold Fast er første band på denne Hold Fast/Grusom fællesturné, som begynder med tre januar koncerter i Norge og afsluttes med tre februar koncerter i Danmark.

Hold Fast blander hardcore med melodisk punk til et kraftfuldt udtryk, der river publikum med og gør sig særdeles godt på en scene. Med EP’en Filling Lungs, Snitching Tongues (2013) og albummet Bipolar (2015) i rygsækken har det norske band spillet massevis af koncerter i både hjemland og udland. I forbindelse med 2013-EP’en blev Hold Fast udråbt til ”Ukas Urørt” på NRK P3, hvilket udsprang af bandets tilstedeværelse på NRKs platform ”Urørt” for norske undergrundsbands.

Live-optrædenerne er altid livlige og fængslende, godt illustreret ved bandets releasekoncert for albummet Bipolar, hvor man med en aggressivitet som hos en rabiesramt hund kunne opleve sanger Espen Håland med blod løbende ned ad ansigtet, efter han ved et uheld slog hul i hovedet. Det fik dog ikke bandet til at standse koncerter før tid, og som de selv beskriver det: ”Hold Fast giver alt – altid!”

Grusom ( DK )
Med mørke og dystre tekster, skaber GRUSOM et ærlig og upoleret univers, at spørgsmål liv og død gennem autentiske historier og ondsindede historier.

Line-up:
Nicolaj Hoffmann Jul: Vocal
Jakob Kaae: Drums
Dennis Warburg: Guitar
Thomas Ulrik: Guitar
Søren Olesen: Bass

Videoer