Hugorm

Simon Kvamm´s nye Band

Beskrivelse

Hugorm – Koncert på Fermaten, Herning – Fredag d. 20. november 2020

BEMÆRK AT SHOWET AFHOLDES PÅ TERMINALEN, GODSBANEVEJ 7 I HERNING!

Opdatering ift. Corona: Alle koncerter afholdes som udgangspunkt. Hvis der skulle ske ændringer, meddeles det både på mail til alle billetkøbere, her på hjemmesiden og på Facebook-begivenheden.

De opdaterede retningslinjer kan desuden læses her: https://fermaten.dk/covid-19/

”KOM VI FLYGTER” TOUR

Simon Kvamm har skiftet ham og er tilbage på Fermaten i hans nyeste konstellation, HUGORM. Ifølge bandet selv, er HUGORM “lyden af en knallert 45, der møder en kamel på stranden ved Vesterhavet: koldfrontskeyboards, blæsende bastante beats, den rockende rastløshed og så naturligvis det maleriske melodiøse.”

Den 24. januar udgav HUGORM sin debut-EP ”FOLK SKAL BARE HOLDE DERES KÆFT” og stod foran to debutkoncerter i marts, som begge blev udsolgt på et par timer. Derudover ventede de sig en festivalsommer med shows på bl.a. Roskilde Festival, Northside, Heartland og Smukfest, som alt sammen gik i stykker grundet nedlukningen.

Bandet har i stedet brugt tiden på at lave endnu mere ny musik og glæder sig til at spille det live på landets spillesteder til efteråret på den landsdækkende ”KOM VI FLYGTER” tour.

HUGORM er blevet til som et lystdrevet producer-projekt i Klitmøller Cold Hawaii, hvor de tre tilflyttere Simon Kvamm, Morten Gorm og Árni Bergmann Jóhannson opdagede, at de delte den samme trang: En trang til at ventilere deres skråt-op-fingre i musik. Morten havde lavet en ordentlig bunke instrumental-skitser; midt om natten mens hans familie lå og sov, sad han på sit badeværelse med høretelefoner på og lod sin guitar brække sig ind i ”Garageband” på computeren. Skitserne blev til den spæde start for hugormen, der snart voksede sig større og stærkere, som de tre mødtes over musikken og begav sig dybere ned i, hvad denne hugorm egentlig var for en størrelse.

 ”Det handler om at rase ud, rense ud og ikke mindst spasse ud”, som frontmand Simon Kvamm siger.

Videoer