Hun Solo

Feat: Eivør

Hun Solo

Beskrivelse

Hun Solo – Koncert på Fermaten i Herning, fredag den 10. marts 2017


Hun Solo er koncertaftener, hvor fem forskellige kvindelige artister spiller hver sin solo-koncert. Konceptet er sat i søen med ønske om at sætte spot på flere af de mange kompetente, interessante og markante kvindelige kunstnere, der findes i musiklandskabet.

Eivør Palsdottir er en unik vokalist, instrumentalist og sangskriver, med en stemme af udsædvanlig skønhed og kraft. Med rod i en færøsk tone, bevæger hun sig ubesværet gennem mange genrer. Hun har været nomineret til et hav af priser i og udenfor Danmark, senest DMA JAZZ 2016, hvor hun vandt årets bedste vokal udgivelse.

Hannah Schneider skaber melankolsk og legende indiepop med kærlighed til singer/songwriter traditionen og fascination af elektroniske samples og beats. Hannah er desuden den ene halvdel af den elektroniske duo AyOwA, som lige i øjeblikket er i heftig rotation på DR’s kanaler, såvel som engelske BBC

Penny Police udgiver nyt album i 2017, – et album med sjælfuld, drømmende indiepop båret af elektroniske elementer. Penny Police har tidligere udgivet tre EP’er samt debutalbummet ”The Broken, The Beggar, The Thief” fra 2012, som bragte hende forbi blandt andet VEGAs udvalgte, SPOT Festival og Öresundsfestival.

Nana Jacobi har ry for at levere gåsehudsfremkaldende liveoplevelser, og spiller melodisk, filmisk, sensuel pop. Hendes seneste album EXPANDER skabte overskrifter som “en modig stemme” og “en inspireret outsider tæt på mainstream”. Nana har også markeret sig som nuanceret debattør omkring den lave andel af kvinder i musikbranchen.

Kirstine Stubbe Teglbjærg, tidligere Blue Foundation- sangerinde, skaber de smukkeste møder mellem drøm og støj. Kirstine udgav for 3 år siden soloalbummet Hamskifte til anmelderroser som “afsindigt smukt” (Berlingske) og “nærmest overjordisk” (Soundvenue) Teksterne er dansk poesi af høj klasse

Hver kunstner går alene på scenen med al den intimitet og intensitet, det indebærer. Dette giver en helt særlig kunstnerisk og performativ oplevelse. Man vil derfor komme til at opleve fem unikke liveoptrædener med hvert sit særegne, musikalske udtryk.

Medvirkende
Eivør
Hannah Schneider
Penny Police
Kirstine Stubbe Teglbjærg
Nana Jacobi
Anya Mathilde Poulsen, konferencier

Videoer