Hymns From Nineveh

+ Support: For Akia

Hymns From Nineveh

Beskrivelse

Folkpop/Indie-bandet Hymns from Nineveh blev dannet I 2007 af sangeren og sangskriveren Jonas H. Petersen, og har siden markeret sig som et af de mest anmelderroste danske orkestre. Bandet har ​udgivet en EP og tre albums, samt ​spillet på flere skandinaviske festivaler og spillesteder.

Seneste udspil er det anmelderroste album “Visions” fra september 2013, som kastede en P3-Guld nominering og ​flere radiohits af sig, bl.a. sangen “A Kid on The Beach”, der blev kåret til “Årets Ugens Uundgåelige” af P3s lyttere.

2015 har været dedikeret til indspilning af nyt album, dog afbrudt af en koncert i Store Vega med Copenhagen Phil, samt en tætpakket koncert i Rytmisk Sal på SPOT Festival.​

Til efteråret drager Hymns from Nineveh på en lille Danmarksturné, hvor man vil kunne opleve bandet, som er kendt for deres nærværende koncerter.

For Akia

+ Support: For Akia
For Akia, der består af de tre herrer med de dansk klingende navne, Hans Mortensen, Jesper Van og Jakob Høg, vandt sidste år DRs KarriereKanonen, og den 8. juni udgiver rock-trioen deres første officielle single ’Recognizer’.

Tre jordbundne fynboer bragte old-school rock til bordet, da de slog sig sammen med en moderne pop-producer i form af Ronnie Vindahl , der blandt andet producerer for MØ og Kwabs. Konstellationen viste sig at være en god idé og samarbejdet udviklede sig til For Akias første single ’Recognizer’, der har en stærk lyd, som henvender sig til et bredt publikum med en festlig sommervibe, der bliver fremført af Hans Mortensens stærke vokal i et rocket, melodisk univers skabt af de to musikalske kompagnoner Jesper Van og Jakob Høg.

– Det jeg faldt for hos For Akia, da de først inviterede mig over i øveren, for at høre deres sange, var kombinationen af et energisk, rytmisk hårdtslående og 70’er riff-rocket univers. De formår at kunne se fremad, men også tilbage i årtierne med deres musik, hvilket i mine øjne er vildt charmerende og relevant, siger Ronnie Vindahl.

Om budskabet med sangen, siger forsanger Hans Mortensen selv.
– ’Recognizer’ handler om ikke at være nogens, ikke at lefle for nogen og at tage afstand fra den anerkendelsesfest der kendetegner det 21. århundrede

Gaffa tog imod drengene med en 4-stjerners anmeldelse, da de spillede på SPOT festival for en måned siden, en anmeldelse der blandt andet havde fokus på drengenes store spilleglæde. Anmelderen beskrev meget malende koncerten som ”et opkvikkende spark i kuglerne fra den tidligere vinder af KarriereKanonen”.

Nu tager For Akia næste skridt og smider deres første single, som er mixet af Nicklas Flyckt, der tidligere har arbejdet sammen med store stjerner som Madonna, Britney Spears og Mike Snow, på gaden.

Videoer