I Said I Love

+ Support: We Need Lilo & Cloud Nine

I Said i Love

Beskrivelse

I Said I Love koncert på Fermaten i Herning, lørdag den 08. april 2017

Der er højt til loftet, når det nye danske band I Said I Love indtager scenerne med deres energiske og medrivende rockmusik, som både er kompleks og umiddelbar, samt spækket med overraskende detaljer. Heldigvis kan de bære det, og den unge kvartet fra Sunds ved Herning er godt på vej til at blive et navn, man bør lægge mærke blandt den næste generation af unge ambitiøse bands.

I forsanger Nicolai Engelbrecht har bandet virkelig et es. Det er længe siden at den danske musikscene har oplevet en så intens og karismatisk frontfigur. Med lige dele Mick Jagger’sk elegance til en uforudsigelig vildskab a la Iggy Pop er Engelbrecht en naturligt fikspunkt til I Said I Loves koncerter, hvor det netop er det uforudsigelige og intense i performancen, der løfter bandet op i den store live-liga.

Og bandet er med hastige skridt netop på vej derop. Det seneste år har budt på et hav af koncerter både på regionale spillesteder og til festivaler. Som en del af musikkonkurrencen Quasar Rock deltog I Said I Love på både Smukfest i Skanderborg og Jelling Musikfestival og i 2016 spillede de både to koncerter på den prestigefyldte branchefestival SPOT Festival og fik en plads på programmets til Nibe Festival.

Meget passende omtaler det midtjyske ensemble deres egen musik som ‘prance-rock’ efter det engelsk begreb ‘prancing’, som betyder  to walk in a energetic Way with more movement than necessary.” Og netop det der med at gøre noget mere end nødvendigt er en ganske fornuftig indstilling, fordi det i dag er vigtigt at skille sig ud fra mængden, og det formår I Said I Love, både i deres sange og til deres koncerter.

I Said I Love:
Nicolai Engelbrecht ( vokal )
Asbjørn Dalbjerg ( guitar )
Marcus Møgelmose ( bas )
Søren Mølsted ( trommer )

We Need Lilo

+ Support: We Need Lilo

We Need Lilo er et ambitiøst rockband med store armbevægelser og drømme om fremtiden. Siden november 2015, har de spillet sammen om at finde en lyd der er helt deres egen. Ord som pompøst, storladent og originalt, er ord der beskriver kvintetten ganske godt.

Sanger og tekstforfatter, Katrine Duus, løfter gruppen til nye højder med sin karismatiske og flamboyante stemme. Derfra skabes musikken imellem de fem musikanter, som hver især finder inspiration i andre men særdeleshed også i hinanden.
Genren ligger et finurligt sted imellem 90’ernes rockscene, og nutidens indiebølge. Kollektivet, som er bestående af 5 unge mennesker, er et fantastisk pust til den danske musikscene.

Videoer