Ida Nielsen & Band

+ Support: At Ease

Ida Nielsen & Band

Beskrivelse

Ida Nielsen & band – Koncert på Fermaten i Herning, lørdag den 20. oktober 2018

I august 2016 var Fermaten i Herning det allerførste spillested i Danmark Ida Nielsen besøgte, da hun vendte tilbage til Danmark. Mere end 400 glade gæster havde en fantastisk oplevelse, og derfor er det en stor glæde at kunne byde velkommen tilbage til en af de mest omtalte danske musikere de senere år, verdensstjernen PRINCE’s bassist Ida Nielsen og hendes band.

Ida Nielsen vendte hjem til Danmark i sommeren 2016 og selvom sorgen og chokket over læremesteren og vennen Prince’s tragiske bortgang ikke helt havde fortaget sig, færdiggjorde hun sit 3. soloalbum “Turnitup”, samlede et fantastisk band og drog på landevejen. Hun spillede koncerter her i landet, + udlandet med stop i bl.a. Tyskland, Holland, England og Zanzibar.

I 2017 slog hun sit navn fast på live-scenen med både en forårstur og eftertur der var rigtig godt besøgte, plus turnéer i både USA og Kina. Hun medvirkede desuden i Bergen Festspillene i maj 2017 hvor hun sammen med London Sinfonica spillede musik der var komponeret specielt til hende!

Og så kommer der også en ny cd til efteråret!
Musikken beskrives bedst som et mix af oldschool funk blandet med hiphop, reggae og verdensmusik. Det er solide grooves, tossede indfald, iørefaldende melodier, spillet med både attitude og sjæl.

Live lover Ida at levere et hårdtslående, høj-energi funkshow – pakket med gode vibes og stramme grooves – og selvfølgelig masser af bas!

 

Support: At Ease

At Ease er et band bestående af fire medlemmer, fra fire forskellige musikalske baggrunde. Deres musik er præget af Pop, Rock, Funk og R&B. Under deres live optræden bliver man bragt ind i en verden af lækre ballader og medrivende rytmer. Bandet er opstået i Vejle, og al musikken er original. Der er ny musik undervejs, og deres debutsingle er tilgængelig på Spotify og andre streamingtjenester.

Bandet består af:

Tobias Falk, Fabio Bro Angelucci, Johan Lund Bramming og Jakob Vakalis.

Videoer