In Lonely Majesty

+ Support: Anders Thorup

Beskrivelse

In Lonely Majesty – Koncert på Fermaten i Herning, fredag den 1. september 2017

Balancerende på grænsen mellem klassisk folk og indie rock finder du In Lonely Majesty. Bandet formår at kombinere det bedste fra de to verdener, ved at krydre grundidéerne fra den irske folkemusik med mere dybfølte rockmelodier. Dette smeltes sammen til en unik indiefolk-lyd med et stort internationalt potentiale. De første imponerende indikationer viste sig, da bandet udgav deres første single ”Sing in the Dark”. Dette sublime og storladne nummer fangede folks opmærksomhed verden over og efter at have været en del af en international Pepsi-reklame, har bandet fået fans fra hele verden. Singlen har over en halv million streams worldwide, har ligget nummer 1 på den egyptiske iTunes-liste og på top 20-listen over de mest shazamede numre i Saudi Arabien.

In Lonely Majesty består af Lasse Helboe (forsanger/guitar), Anders Rønne (trommer/kor), Andeas Ohn (bas/kor) og Jeppe Vejs (guitar/banjo/kor). Sammen formåede disse fire skæggede fyre at kickstarte deres nationale karriere med en anmelderrost koncert ved SPOT festival, som blæste både publikum og anmeldere omkuld. Med shows på SMUKFEST i 2013, ’14, ’15 og en netop veloverstået tour som support for Carpark North, har In Lonely Majesty uden tvivl vist deres kvaliteter som liveband, men de er samtidige meget mere end det. Med drømmende og melodiske numre som Sing in the Dark leverer de også det perfekte soundtrack til dagdrømmeri. Med catchy indiefolk-melodier, fantastiske optrædener og velproducerede sange, befinder bandet sig unægtelig i ensom majestæt – heraf navnet In Lonely Majesty.

Anders Thorup

+ Support: Anders Thorup
“Hjerte” rimer bare bedst på “smerte”, så hvorfor lave det om? Anders Thorups musikalske univers bliver til i spændingsfeltet mellem det melankolske og det fortrøstningsfulde. Det er nede på jorden og det er opløftende. Det er tekster i mol og akkorder i dur. Overskriften for sangene er “Good old-fashioned heartbroken lovesongs”, så du kan forvente indlevelse og ægthed kombineret med et glimt i øjet, når Anders Thorup går på scenen.

Videoer