Jacob Bellens med band

Untouchable

Jacob Bellens med band

Beskrivelse

Jacob Bellens koncert i Herning på Fermaten, torsdag d. 21 April 2016.

Den storroste sanger og sangskriver Jacob Bellens er klar med sin første udgivelse på et internationalt pladeselskab. Albummet hedder Polyester Skin og udkommer d. 5. februar 2016 på tyske HFN Music (Trentemøller, Reptile Youth, Kasper Bjørke m.v.)

Jacob Bellens er langt fra et ubeskrevet blad på hverken udgivelsesfronten eller livescenen. Han har udgivet en lang række albums med sine egne bands (Murder, I Got You on Tape og som soloartist) og som gæstevokalist for andre artister. Fans af Jacob Bellens vil vide, hvordan denne ydmyge og gådefulde kunstners musik og lyrik har en evne til at kravle ind under huden og efterlade lytteren bevæget og tørstende efter mere.

Med Polyester Skin åbner Jacob et nyt kapitel i en allerede imponerende Polyester Skin er et legesygt møde mellem nærværende lyrik, sprøde og moderne pop-produktioner og Jacobs særegne, konstant fængende vokal.  Albummet er skabt i tæt samarbejde med producer & DJ Kasper Bjørke, og er blot det seneste af flere samarbejder mellem de to, idet Jacob har været gæstevokalist på flere af Kaspers soloudgivelser.

I marts og april kan Jacob Bellens opleves med band, når han drager på en omfattende turné der selvfølgelig også giver plads til en koncert på Fermaten i Herning.

Videoer