Jacob Taarnhøj

på sin Første store Danmarksturné

Dato flyttet

Beskrivelse

Jacob Taarnhøj – Show på Fermaten, Herning – Onsdag d. 6. oktober 2021

På grund af de nyeste Covid19-restriktioner er vi desværre nødt til at flytte showet med Jacob Taarnhøj.

Showet vil blive afholdt på Fermaten onsdag den 6. oktober klokken 19.00.

Alle billetkøbere vil snarest modtage en mail, hvor alt information vil indgå. Dog beder vi jer have tålmodighed, da vores billetudbyder oplever ekstraordinær travlhed i øjeblikket.

 

Vi beklager ulejligheden.

Information om ny dato:

Jacob Taarnhøj:

Jeg glæder mig virkelig til Krøllehjern’! Men jeg må også konstatere, at nedlukningen i foråret kom på det værst tænkelige tidspunkt. På grund af Corona forsvandt mulighederne for at optræde og med et vingeslag fra en flagermus, blev jeg sat 3 måneder efter min tidsplan. Det er jeg virkelig ked af.

Jeg har meget store forventninger til Krøllehjern’, og jeg kan mærke, at showet næsten er, hvor det skal være. Men ”næsten” er ikke nok. Jeg har lovet jer, der har købt billet, at Krøllehjern’ bliver virkelig godt! Og det bliver det. Men desværre bliver det også lidt forsinket, fordi jeg hellere vil udskyde tourneen end at gå på scenen med noget, der kun er ”næsten klar”…

Arrangøren og spillestederne kæmper med at flytte shows lige nu – og samtidig skal de tage hensyn til restriktioner og alt muligt andet. Så jeg håber, at du har overskud til at tage det hele, som det kommer. Og at du stadig ser lige så meget frem til Krøllehjern’, som jeg gør!

Jeg havde planlagt premiere i september på Bremen Teater i Danmarks hovedstad. Nu bliver premieren i stedet på Teatret i Falsters hovedstad Nykøbing i januar 2021. Og… jeg glæder mig!

Vi ses snart!!!

Kærlig hilsen

Jacob


Danske comedyfans skal finde strygejern og steamers frem i 2020 – den fynske standupkomiker Jacob Taarnhøj vil nemlig krølle danskernes hjerner, når han drager på sin første store Danmarksturné med sit nye onemanshow Krøllehjern’.

Onemanshowet Krøllehjern’ er Jacob Taarnhøjs andet onemanshow og hans første onemanshow siden hans seneste onemanshow, der samtidigt var hans første onemanshow, og på det tidspunkt eneste onemanshow, indtil hans nyeste onemanshow, onemanshowet Krøllehjern’.

Krøllehjern’ er et onemanshow, hvor man allerede i presseteksten mærker Jacob Taarnhøjs store erfaring med og intuitive fornemmelse for at skrive skoleopgaver med minimumskrav til tegnsætningen. Det er en rutschebanetur gennem den loopede tankegang, der har skaffet Jacob Taarnhøj adgang til nogle af landets fineste og mest anerkendte jobcentre.
Gør jer klar til en indsigtsfuld, transcenderende og livsbekræftende rejse gennem store tidløse og presserende emner, såsom, men ikke mindst, og i særdeleshed. Krøllehjern’ indeholder desuden praktiske og nemme-at-gå-til løsninger på Klimakrisen, Israel-Palæstinakonflikten og bølge/partikel-dualiteten.

Ordekvilibristen Jacob Taarnhøj har en helt særlig og surrealistisk fortællestil, der gør hans shows til en unik oplevelse. Danskerne fik for alvor øjnene op for odenseaneren, da han i 2017 vandt Talentprisen ved ”Zulu Comedy Galla”, og har ligeledes i mange år været en af de drivende kræfter bag standup-scenen vest for Storebælt.
Jacob har de seneste år etableret sit kæmpe talent over hele landet: Han optog i 2018 sin første ”Comedy Special”, der blev sendt på TV2 Zulu samme år, deltog i 2. sæson af ”Stormester” i 2019, og var med som support for Ruben Søltoft på turnéen ”Ting Fra Min Mund” i 2018-2019.

Videoer