Jazz på Dansk

Special Guest: Bjørn Tidmand

Jazz På Dansk

Beskrivelse

Jazz På Dansk – Frokostjazz på Fermaten i Herning, lørdag den 17. december kl. 12.00

Pianisten Martin Schack har igen samlet et stjernehold af jazzmusikere. Denne gang omkring udvalgte danske jule- og vintersange.

Forgængeren “Jazz på dansk II” har leveret udsolgte koncerter høstet fine anmeldelser. Den er, med sit varme og personlige udtryk, en skattet CD af mange. Den kommende udgivelse; Jazz på dansk III “jule og vintersange” er igen et resultat af Martin Schack og bandmedlemmernes smagfulde og musikalske arrangementer af håndplukkede danske sange.

Juleturneen og cd udgivelsen af Jazz på dansk III “Jule og vintersange”, fejres på Fermaten med besøg af selveste Bjørn Tidmand som “special guest”.

Bjørn Tidmand indsang for 36 år siden den legendariske “når du ser et stjerneskud” for Disney ( aka Jesper Fårekylling ), en melodi der har været soundtrack til mangt en dansk jul. Denne vil naturligvis både være at finde på cd’en og repertoirelisten den 17. december, på Fermaten.

Sangene og melodierne bliver spillet med stort overskud, indlevelse, respekt for det “oprindelige oplæg” tilsat et dybt og swingende beat, der har sin rod i den jyske muldjord.

Der trækkes lod om to signerede cd’er på indgangsbilletten.

Line-up:
Martin Schack: Piano
Morten Lund: Trommer
Morten Ramsbøl: Bass
Michael Olsen: Sax

Niels Overgård fra Jazznyt skrev bl.a: 
“Schacks klaverspil befinder sig på en baggrund af kvidrende fugle, sortbrogede køer, korngule marker, blå himmel og højt solskin”. 

“blandt alle de jazzplader med danske sange og salmer der kom sidste år, tager denne prisen som den glade og udadvendte. Det er en meget anbefalelsesværdig plade, som Martin Schack har lavet”.

Videoer