Jørgen Leth & Reverse

Frokostkoncert

Jørgen Leth & Reverse

Beskrivelse

Digteren, stemmen og verdensmanden Jørgen Leth og den unge gruppe Reverse tager i september måned på en mini turné efter at have spillet flere udsolgte koncerter i København og Aarhus.

Som en af landets største og mest stilskabende digtere har Jørgen Leth ved flere lejligheder lagt stemme og ord til succesfulde musikalsk/poetiske samarbejder. Med Reverse har han dog fundet en gruppe, der med et vidtfavnende og lyrisk udtryk virkelig formår at løfte ordene til nye højder. Den store jazzelsker Jørgen Leth crooner sig stilsikkert gennem det gennemførte lydbillede, og begge parter har givet udtryk
for en stor gensidig inspiration ord og musik imellem.

Reverse blev i 2011 samlet på initiativ af trommeslager og komponist Terkel Nørgaard, de spiller moderne jazz med en stærk melodik, der sammen med nordens mystik og den amerikanske altfavnende rytmik danner rammen for deres univers. Gruppen, der har opnået store successer på trods af deres debut endnu ikke er udgivet, har de spillet flere koncerter til blandt andet Copenhagen Jazz Festival, VinterJazz, på JAZZHOUSE og på Atlas, hvor de sidste efterår gav en udsolgt koncert med netop Jørgen Leth.

Fra denne koncert skrev GAFFA:
“Når Jørgen Leth optræder sammen med Reverse, er det baseret på få forhåndsaftaler og derudover ren improvisation, hvilket til tider kan være svært at begribe, da timingen kører som en smurt maskine. Det vidner om det talent, de tre herrer fra Reverse besidder, og der er ingen tvivl om, at de har gjort et kup i deres samarbejde med Jørgen Leth, som gør det muligt for dem at spille deres musik for et helt nyt publikum.”

Line up:
Jørgen Leth: Recitation
Terkel Nørgaard: Trommer
Søren Gemmer: Klaver
Jesper Thorn: Kontrabas

Køb af frokostsandwich:
Når du har lagt din billet i kurven, får du mulighed for at tilkøbe sandwich til kr. 40,00 / pr. stk
Der kan vælges imellem 3 forskellige slags, Kylling & Bacon, Æg / Rejer eller Ost / Skinke.
Din billet for køb af sandwich skal fremvises ved indgangen og scannes ved ankomst.
Online salg af sandwich slutter fredag den 26. september kl. 12.00 af hensyn til bestilling.

For yderligere information vedr. Sandwich tilkøb – Se her

Videoer