Julejam på Fermaten

Traditionen er tilbage / Back to basics

Beskrivelse

Efter nogle års pause er vi endelig klar til at få gang i den traditionelle Julejam igen!

Julejam er stedet, hvor du mødes med gamle venner på byens ikoniske spillested, får dig en julebryg og får samlet op på historierne, hørt gamle kendinge og nye talenter fyre den af på scenen.

Der er blevet samlet et forrygende hold af både gamle og nye kræfter fra Hernings musikliv, som vil skyde festen i gang, være husorkester og backingband for dem, som gerne vil op og brænde scenen af med gamle eller nye hits.
Scenen vil være åben for alle som har lyst til at bidrage til festen, uanset om du kommer med hele dit band, eller du bare er SÅ klar på at jamme med andre, spille en heltesolo eller fyre den af på sav, blokfløjte, saxofon, eller hvad der ellers trænger til at blive luftet.

Hvis du allerede nu ved, at du gerne vil op og synge en særlig sang eller har spørgsmål om arrangementet – så er du velkommen til at kontakte kapelmester Morten Andreasen på: Morrissongs@gmail.com

Så tag fat i dine venner – kom ned og ønsk hinanden god jul og få en sludder og et stykke med god musik, så vi kan få gang i denne gode tradition igen!

Aftenens husorkester består af:

  • Morten Andreasen – guitar
  • Claus Lindeberg – guitar og vokal
  • Troels Skjærbæk – bas
  • Rasmus Steenberg – keys
  • Jesper Jul – guitar
  • TBA – trommer

Det praktiske:

🎄 Dørene åbner klokken 20.30
🎄 Musikken starter klokken 22.00
🎄 Pris: 75 kr. (Kun dørsalg) / Studiepris: 50 kr. (Kun dørsalg og ved fremvisning af studiekort)
🎄 Vi holder åbent til klokken 01.00 denne aften