Julie Maria og Johannes Smed

Dobbeltkoncert i Fermaten Lounge

Beskrivelse

Julie Maria og Johannes Smed – Koncert i Fermaten Lounge – Torsdag den 6. oktober 2022

I 2022 spiller Sangskriveren Julie Maria og Lydkunstner og sangskriver Johannes Smed en række eksklusive lyttekoncerter rundt i landet. Gennem en dobbeltkoncert med fokus på ny skrevne sange og en fælles trang til improvisation og et lyttende publikum, skaber de to erfarne kunstnere indenfor hver deres felt, en intens lytteoplevelse og kunstnerisk givende aften.

 

Julie Maria

En af Danmarks absolut bedste sangskrivere – dette har Julie Maria bevist mangecgange – og i ´21 blev det til optagelse i den nye højskolesangbog. Julie Maria har i de senere år bevæget sig væk fra de mere hitprægede produktioner og fundet et nyt kunstnerisk udtryk – mere organisk, transparent, ærligt og råt. Hendes evne til at skrive hooks er der stadig intet galt med! Så glæd dig til at være vidne til et stop på Julie Marias musikalske rejse, der kun lige er begyndt.

 

Johannes Smed

En erfaren herre med over 20 års scene erfaring som multi instrumentalist og tidligere sideman i en lang række bands og musikteaterforestillinger. Han har spillet Roskilde, Skanderborg, ARoS, Train, Berlin – Sølvbjørnfestival mm. og  udgav i 2020 sit debut soloalbum som fik gode ord med på vejen: “…vedkommende tekster skabt af et tænkende voksent menneske – til brug og gavn
for andre tænkende voksne mennesker.” – Side33
Hans overlegne kontrol af instrumenter, computer, stemmen, lyd og dynamikken er i sig selv en oplevelse. Til koncerterne afsøger han spændingsfeltet mellem stærke popsange og improvisationsmusik.

Videoer