Kim Larsen & Kjukken

Vinter Turné 2015

Kim Larsen & Kjukken

Beskrivelse

Kim Larsen & Kjukken er snart tilbage på koncertscenerne igen. Efter mere end et års turnépause – hvilket er meget usædvanligt for det aktive orkester – er bandet igen klar til at spille koncerter, og turnéen vil bringe dem til Fermaten i Herning.
Koncerterne vil blive en musikalsk rundtur i Kim Larsens store sang-katalog, og vil dermed repræsentere sange fra den mere end 40 år lange karriere.

Kjukken:
Kim Larsen dannede Kjukken for 19 år siden – i 1995 – i Odense, og har sammen med det fynske orkester utallige udgivelser og koncertturnéer bag sig. 9 album-udgivelser, 2 koncert-DVD’er samt et meget stort antal koncerter i Skandinavien er det blevet til. Seneste udgivelse er fra november 2012, hvor albummet Du Glade Verden udkom. Kjukken består i dag af Karsten Skovgaard (guitar) og Jesper Haugaard (bas). Karsten Skovgaard har været Kim Larsens sideman siden opstarten af Kjukken i 1995, og Jesper Haugaard kom med i bandet i 2003.

Bandet, som nu består af Kim Larsen, Karsten Skovgaard og Jesper Haugaard, ser frem til at komme tilbage på scenerne.
Den hidtidige trommeslager, Jesper Rosenqvist, har desværre valgt at forlade orkestret, så på den kommende turné vil 45-årige Jens Langhorn (tidl. Fielfraz) være bag trommerne.

Billetsalgsinformation
Der gives ikke medlemsrabat på denne koncert.

Obs !
Koncerten er UDSOLGT, der sælges ikke billetter ved indgangen og det er ikke muligt at blive skrevet på venteliste

Videoer

WiMP