Laugesen All Stars

Feat. Margrete Grarup

Laugesen All Stars

Beskrivelse

Opdateret information ( 13. januar 2016 ) Pressemeddelelse:

I lørdags d. 9/1 mistede vi helt ubegribeligt vores Birgitte Laugesen, vores sangerinde. Verden er ikke retfærdig. D. 21/1 stod vi for at skulle starte en række koncerter, men i lørdags syntes det umuligt og uendeligt langt væk.

Men vi holder alt for meget af vores fælles orkester, så vi snakkede længe om hvad vi skulle gøre. Hvad ville Birgitte synes? Vi blev enige om, at hun ikke ville synes at orkesteret skulle stoppe med hende. Vi skulle fortsætte med at spille. Vi vil fortsætte med at spille.

Vi ved ikke hvem der trak i trådene den dag, men vi var alle enige om at spørge én bestemt sangerinde. Og hun sagde efter kort betænkningstid ja. Og hun kan alle datoer! Det er Margrete Grarup fra Aalborg. En fantastisk sanger som vi ved kan løfte arven efter Birgitte.

Stort set alle arrangører har sagt ja til vores beslutning. Birgittes familie glæder sig over at vi fortsætter og det er vi rigtig glade for. Her i foråret fortsætter vi som “Laugesen All Stars feat. Margrete Grarup”. Vi vil på den måde også mindes Birgitte, hun vil for os være til stede under koncerterne.

Vi håber I vil tage godt imod Margrete i vores gruppe. Vi er sikker på at vi har fundet den rigtige afløser. Og vi håber at se rigtig mange mennesker ude på spillestederne. Kom og sig farvel til Birgitte og velkommen til Margrete.

Hilsen fra
Uffe Steen, Niels Mathiasen, Esben Bach, Palle Hjorth og Niels Nello Mogensen

Margrete Grarup

Margrete Grarup:
Uddannet sanger på Nordjysk Musikkonservatorium. Bosiddende i Aalborg.
Spiller pt bl.a. i trio med Mads Vinding (kontrabas) og Karsten Dahl (piano)


I efteråret 2013 samlede Birgitte Laugesen nogle af Aarhus’ og landets bedste musikere i, hvad der med rette må kaldes et ”All Stars Band”. Dette drømmehold blæste alle omkuld på debut-tournéen i 2014. Touren viste en gruppe musikere der pressede og pirrede hinanden til et sammenspil helt i top. Rygtet løb stærkt og dette resulterede i mange udsolgte koncerter på den endnu større turné i 2015. Bandet er nu tilbage i 2016 super sammenspillede, stadigt søgende og om muligt, endnu bedre.

Og dette kan til fulde høres og mærkes på den CD fra 2015, bandet har med i tour-kufferten. Optaget Live på hjemmebane i Aarhus, der hvor alle musikerne har trådt deres blues-børnesko. Mangen til begejstring og sammenspil er usædvanligt i en tid, hvor pre-programmeret, computerbaseret musik vinder frem. Dette er den ægte vare. Spillet og sunget af topklasse musikere foran et begejstret publikum.

Palle Hjorth (Poul Krebs, Savage Rose) Niels Mathiasen (Gnags) Uffe Steen (Shades of blue) Niels Nello Mogensen (Johnny Madsen) Esben Bach (Kenn Lending) og Birgitte Laugesen

Her er der plads til udfoldelse! Blues og soul i absolut topklasse!