Low-Fi + Marcus Winter-John

Infomøde: Kom til koncert i din egen stue!

Low-Fi + Marcus Winter-John

Beskrivelse

Info-møde på Fermaten i Herning, 9. september kl. 17.30

Elsker du også de små, nærværende koncertoplevelser, hvor man kommer helt tæt på og alt går op i en højere enhed?

Nu kan du få den magi helt ind i din egen stue og selv være med til at udvælge musikken og sætte rammerne. Fermaten har indgået et samarbejde med Low-Fi, der er et musikfællesskab og en online-platform, der hjælper med at ‘parre’ musikere og interesserede værter. Herefter kan de oprette en koncert på platformen og sælge billetter til andre musikinteresserede.

For at kickstarte samarbejdet bliver der holdt et infomøde om det at spille og holde stuekoncerter. Her har Low-Fi og Fermaten inviteret sangskriver Marcus Winther-John med. Han har holdt flere koncerter gennem Low-Fi, både hjemme i sin egen stue i Vanløse og i sit barndomshjem i Kollund. Til mødet vil han fortælle om det at åbne sit hjem til en koncert og give en lille koncert-smagsprøve.

Low-Fi hjælper, udover at matche musiker og vært, også med markedsføringen af koncerterne. Koncerterne på Low-Fi er 100 procent brugerskabte, og ingen spiller gratis. Billetindtægten går direkte til musikeren og værten efter behov – fratrukket Low-Fi-gebyret på 15 procent.

“Vi vil gerne være med til at vi sammen kan få flere dygtige musikere ud at spille i dagligstuerne i Herning og omegn samt skabe nogle nærværende rum, hvor lokale kan møde hinanden på en ny måde. En stuekoncert er nemlig ikke bare en koncert, det er ligeså meget en dialog mellem mennesker og musik,” siger Anne Dvinge, der er stifter af Low-Fi.

Hvis du er blevet nysgerrig og vil høre mere om konceptet, kan du møde op til infomøde hos Fermaten.

Arrangementet er gratis og helt uforpligtende.