Maria Mena ( NO )

20 mill views på YouTube

Maria Mena

Beskrivelse

Maria Mena ( NO ) – koncert på Fermaten i Herning, tirsdag den 25. april 2017

Den norske sangerinde Maria Mena er klar med nyt materiale og en tour, der blandt andet bringer hende omkring Danmark og Fermaten. Maria Menas syvende studiealbum “Growing Pains” er på gaden i vinteren 2016 og i foråret 2017 drager hun ud på en turné, hvor publikum kan glæde sig til både at høre nye sange og kendte hits fra en bemærkelsesværdig musikalsk karriere.

Maria Mena fik sit gennembrug i 2002, da hun i en alder af kun 16 år slog igennem med sangen “My Lullaby”. Siden da har hun indtaget en position som en af Skandinaviens mest succesfulde kunstnere med sange som “You Are The Only One”, “Just Hold Me”, “All This Time” og “Fuck You”. Maria Mena har et publikum over hele verden og hendes sange har ligget højt på hitlisterne i Europa, Sydamerika og Asien.

Maria Mena musik har desuden fået stor opmærksomhed fra flere internationale kunstnere. Blandt dem er folk som Kanye West, John Legend og Sam Smith, sidstnævnte har endda hævdet, at Maria Menas musik ændrede hans liv. Mena og Smith holder løbende kontakt på e-mail, hvor den inspirerede brite længe har ønsket at høre ny musik fra hende.

Den 19. marts 2004 optrådte Maria Mena i The Late Show with David Letterman, nu besøger hun Fermaten i Herning !

Videoer