Milow ( BE )

+ Support: Luke Sital-Singh & Simon Lynge

Milow

Beskrivelse

I løbet af de sidste år har den belgiske artist Milow vist sig som en af ​​Europas mest spændende unge talenter. En gudsbenådet singer-songwriter med evnen til at røre lyttere og publikum på bedste vis.

Milow har solgt mere end en million albums i Europa, og efter fem års non-stop tur og flere albums i bagagen, flyttede han til det sydlige Californien i 2012. Ikke at for at erobre USA, men at genoplade sine batterier i et solbeskinnet område, hvor han havde levet før.

Med den samme ydmyge ånd, der oprindeligt inspirerede ham til at begynde at skrive sange som teenager, har han tålmodigt arbejdet hen mod sit næste udspil, afsondrethed i en by, hvor ingen kendte ham. Resultatet af denne to år lange rejse er afspejlet på det folk-inspireret nye album “Silver Linings”. Milow afslører sig selv som en moden kunstnerisk personlighed og viser en langt mere melankolsk side. Kort sagt … De ti sange på “Silver Linings” fortryller lytteren.

Albummet blev indspillet live i Fairfax Recordings, LA, studiet der netop er kendt i musikhistorien som Sound City Studios, hvor flere store albums af Fleetwood Mac, Tom Petty, Neil Young og Nirvana blev til.

Milow har en trofast fanskare i hele Europa, og listen af resultater omfatter hit singler, platin albums, udsolgte ture, koncerter på nogle af verdens mest prestigefyldte festivaler, og millioner af YouTube hits.
Alene superhittet ” Ayo Technology ” fra 2008 har mere end 52 mill hits pt.

Med Milows besøg på Fermaten i Herning, viser spillestedet endnu engang evnen til at tiltrække artister med internationalt format !

 

Luke Sital-Singh

Luke Sital-Singh

+ Support: Luke Sital-Singh
That’s the thing. A cracked, vulnerable sound rising in strength during the verse and soaring in the chorus… full of anger and hope, passion and beauty.” The Telegraph

This tremulous-voiced troubadour could be a British Bon Iver, destined to take folk traditions in unexpected directions.” The Guardian

Simon

Simon Lynge support for Milow i Herning

++ Support: Simon Lynge
Simon Lynge har begejstret anmeldere og lyttere internationalt med sine sange, der også har fundet vej til Hollywoods TV- og filmproduktioner. I pausen siden sidste plade, har han blandt andet været på turné med Emmylou Harris, og så har han ikke mindst været i studiet for at indspille The Absence of Fear.

Stå / Siddepladser ?
Alt efter antal solgte billetter afvikles koncerten enten som stående eller siddende. Der kan ikke reserveres siddepladser, da alle vores evt. siddepladser er med unummerede pladser.

Videoer

WiMP